Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 22 mars 2015

Majsan

När mattarna kom hem från årsmötet i vår förening (Djurskyddet Kristinehamn) fick jag det mycket upprörande beskedet att de inte hade diskuterat en enda kattfråga - bara hund-frågor! Belle var lite extra uppnosig för detta, och vi klosterkatter ställde förstås matte mot väggen för att få en förklaring till denna uppjamande orättvisa. Vet ni vad hon sa? Jo, att på årsmötet pratar man egentligen inte om djuren alls, utan om själva föreningen och hur den sköts! *fnyser* Så tillade hon dock att de visst hade pratat om katter, för de hade diskuterat utegårdarna som skall byggas vid nya djurhemmet... då blev vi lite lugnare.

Fast det är fortfarande en sak vi är irriterade över, och det är att gammelmatte och matte använde den sista dagen av gammelmattes permission till att vara borta hemifrån nästan hela dagen! Det måste väl ändå ha varit en total miss i planeringen, tycker ni inte? I morgon skall hon tillbaka till sjuka huset, och sedan vet man ju aldrig hur längre det dröjer innan man får se henne igen... Rafael är redan ledsen och ligger tätt intill gammelmatte i sängen för att få vara nära henne så länge det bara går.

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla Rafael. Hoppas han inte behöver vänta länge på att gammelmatte kommer tillbaka hem. Hoppas också att allt går bra för henne på sjuka huset.

    SvaraRadera
  2. Nosbuffar på er alla, vi tycker nog att det var lite dåligt planerat det där. för självklart ska man vara hemma med sina katter! Nosbuffar

    SvaraRadera