Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 10 november 2015

Klosterkatterna

Vi skulle vilja jama något vackert och stödjande till Sippo och hans familj... men vi finner liksjam inga ord utan blir bara sittande med sänkta huvuden och tårar droppande från morrhåren. Matte gråter ibland, för hon vet hur hemsk situationen är för både Sippo och hans husse just och hon önskar att hon kunde hjälpa till - men sådana här saker kan man inte hjälpa till med, annat än med massor av böner, spinnhealing och så många slantar till vården vi kan skrapa ihop tillsammans.

Idag blev Sippo inlagd på sjuka huset för djur... men om han inte har förbättrats någonting alls till i morgon, vill hans vet få husse Peters tillstånd att låta Sippo tassa över Regn-bågsbron. Ibland är livet riktigt, riktigt ruskigt, tycker ni inte? Här kan ni höra husse själv berätta om läget.

Och så tänker vi på Jenny... men du, Sippo, om du måste gå din väg nu så kommer Jenny att vänta på dig vid brofästet! Och Snuffe och Gibbe och alla de andra som tassat före oss... det är den enda tröst vi kommer på just nu, är vi rädda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar