Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 28 november 2015

Majsan

Vi har inte velat jama så mycket om det, för att inte göra er oroliga... men faktum är att vår matte inte har mått så värst bra den senaste månaden, och vi har fått ta med henne till människoveterinärerna flera gånger. Eller rättare jamat, Belle har fått sköta just själva resandet till de där vetarna, eftersom vi katter inte precis gillar brummisar. Hon har skött sig utmärkt, kan jag jama, och människovetarna jobbar för fullt med att försöka ta reda på vad som är fel. Matte har fått äta flera olika sorters mediciner, men de har inte hjälpt så särskilt bra... och inte heller verkar specialdieten i form av filmjölk, soppor, te och annan flytande mat fungera så bra som vi hade hoppats.

Nu tror vi väl inte precis att matte är så sjuk att vi kanske måste låta avliva henne, men vi är bekymrade, det erkänner jam. När hon är hemma jobbar vi skift med spinnhealing och kurrterapi, och på nätterna tar Belle, Philemon och Robin tass om henne på alla sätt och vis... och vi hoppas att hon inte skall hamna på sjuka huset, för nu är det ju advent och vi vill ha båda våra mattar hemma så mycket det bara går. Dessutom, vem skall hålla oss med mat och vatten, sköta våra lådor och se till att vi har det bra om matte läggs in? Nej, vi skall nog kunna lösa det här ändå! Men ni får gärna knäppa tassarna för matte, om ni vill... nu skall hon snart till sin människovet igen, så får vi se vad han säger.

Och nu vill vi önska er allesammans
en jamarn's trevlig första advent!

5 kommentarer:

 1. Vi håller tassarna hårt, hårt för att det inte är något allvarligt med matte! Mattar skall ju alltid finnas där för oss katter.
  Vi vill även önska er en jamarmysig första kattvent!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Vi håller allt vi kan också och ber en bön.
  Idag är det 1:a Kattvent och KattensDag och det måste firas :)

  Kram å Nospussar

  SvaraRadera
 3. Vad bra att ni är så duktiga att ta tass om matte!
  Självklart håller jag alla fyra tassarna!

  SvaraRadera
 4. Åh, hoppas de kommer på vad som är fel med matte. Vi håller tassarna allt vi kan. Bra att ni tar tass om matte.nOsbuffar

  SvaraRadera
 5. Stackars matte, vi håller tassarna att människovettarna kan hjälpa henne till slut. Inte lätt att få ännu fler sjukdomar att tampas med <3
  Tassklappar och spinnhealing <3

  SvaraRadera