Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 15 januari 2014

Majsan

Idag släpper inte matte in oss genom mellandörren... Philemon, som sitter på andra sidan och rapporterar i den lilla springan mellan dörren och väggen, jamar att hon bär på tunga saker och inte vill riskera att trampa på någons svans eller tassar, säger hon. Både Jenny och jag blev naturligtvis oroliga när vi hörde om det där bärandet, för när det händer saker i huset vill vi förstås veta allt om det - men Philemon säger att det bara handlar om att matte bär saker från sovrummet upp till akutrummet. Själv pendlar han mellan klätterställ-ningen i hallen, där han har bra utsikt över vad som sker, och andra sidan den här fåniga mellandörren... tur att han förstår hur viktigt det är att rapportera till oss i alla fall, när vi nu inte själva kan hålla koll. Begriper inte matte att vi måste vara med och se att saker och ting går rätt till?!?

Linnsen har fortfarande inte tagit oss till nåder, och framför allt Rafael är otröstlig. Fast det beror nog mer på att han tycker att Linnsen är så söt än att han vill vinna det där tältet, misstänker jag. Vi har ju redan ett tält, försöker jag jama till honom, även om det är trasigt både här och där... men Rafael påstår att han vill skänka tältet till djurhemmet och att det är därför det är så viktigt för honom att vi är med i tävlingen. Nåjam... *suckar*... jag får väl ta ett nytt jam med Linnsen, då.

Matte verkar förresten också vara ledsen idag, men det har nog mer med snöandet att göra. Det har snöat jamarmycket sedan igår och idag riktigt vräker det ner vitt! Eller så är det för att hon är orolig för gammelmatte (som vanligt, höll jag på att jama)... matte vill göra i ordning sitt sovrum åt gammelmatte, men det hinns visst inte med innan sjukhuset vill skriva ut henne. Undrar om det är svårt för ett gäng katter och en hund att lägga ett golv? *fundilerar* Äsch, det borde vi klara av - katter kan ALLT, inte sant?

1 kommentar:

  1. Nog klarar ni att lägga golv om ni hjälps åt? Jam menar, om tvåbeningar klarar det gör ju ni det lätt.

    SvaraRadera