Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 26 januari 2014

Majsan

Jam vet inte, jam... de här främlingarna Hemtjänst och Hemsjukvård är rara och trevliga, och de tycker om katter allihop, så det går riktigt bra att ha dem springande här. Men vad gör vi när mattarna rymmer hemifrån och lämnar oss ensamma med dem? Det hände idag och när den där Hemtjänst kom för att påminna gammelmatte om hennes mediciner var inte gammelmatte här. För att göra det ännu värre, hade ingen av mattarna talat om vart de skulle - så vad skulle vi jama när Hemtjänst stod i hallen och frågade var gammel-matte var?!? När mattarna äntligen kom hem tog jag matte åt sidan och jamade om saken, och hon lovade att nästa gång de rymmer skall de ringa Hemtjänst i god tid och berätta om det. Skönt! *suckar lättad*

Hur som jam har världsbästa Wikki skickat oss stora och tydliga skyltar, som matte har satt på ytterdörrarna - både insidan och utsidan - så att Hemtjänst och Hemsjukvård tänker på oss katter. Jamarbra!

Vart mattarna hade rymt? Jo, först var de tydligen i Kristinehamn och åt semlor, och sedan åkte de till Max och Måns för att hälsa på deras husse. Matte säger att han kokar det godaste kaffe hon någonsin druckit! Och så visade han dem sitt ärr efter mag-operationen. Mattarna sa att han verkar mycket pigg för att ha gått igenom en så jobbig operation och att det gladde dem att se honom må så bra. Och vi är glada att Max och Måns fått hem sin husse igen utan att några viktigare bitar av honom saknas. Jag har frågat matte vad man har tjocktarmen till och hon svarade att dess stora uppgift är att tömma avföringen på så mycket vätska som möjligt, för den behöver stanna kvar i kroppen... tänk, vad man lär sig!

1 kommentar:

  1. Jättebra skyltar, men jag skulle ändå sätta upp en dörr med näst på innanför ytterdörren. Tyvärr är det så med skyltar att efter ett tag blir man blind på dem. Roligt att M&Ms husse mår bra. Det är han värd.

    SvaraRadera