Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 9 januari 2014

Philemon

Idaug kom Imma him... fast hun är saj ente lik, för hun ligger i ena pappkattong och är bara smulor. När matte bar in hinne i den där kattongen, radade vi katter och hunden opp oss och gjorde svanshonnör för att hedra hinne - och nu står kattongen på ett skyddat ställe så att vi ente ska råka slå omkull hinne auv missatag.

Där inne souver Immas kropp nu...

Titta, hun är mindre än någonsin

Jau hörde att Majsan frågade matte om hun vau extra lissen idaug, när hon fått se Imma pau det dära sittet, men matte svarade att hun har förlikat saj med tanken pau att Imma är död och att hun får vänta med att nospussa hinne till de ses på andra sidan Regnbågs-bron. Själva kattongen med smulorna ska vau här till i vår då den ska resa till Stockholm och begravas där Aragorn, Rufus och Conny ligger... men det begriper väl jau att Imma ente är inuti det där gröfset i kattongen! Hun sitter förstås och jamar om allt möjligt med Skaparkatten, för det sa hun att hon ville göra. Och när man kommer till andra sidan Regnbågsbron får man göra som man vill, det jamar saj ju självt.

Nåjam, för att byta samtalsjam nu så var det visst någon som kunde se maj trots att jau var komoflerad pau bilden jau visade igår. Så här kommer en ny bild pau komoflaget - nu kan ni väl ändå inte se maj?!?

Och titta så fint mitt ryggasår läker! Jau håller pau och växer ut ny päls på ryggen osse...

Fast, äsch, jamvisstja, ni kan ju ente se maj! *fnissar busigt* Ni ska få en ledtråd: det är ENTE filten som haur små röda marken pau ryggen...

PS. Ni måste tänka extra mycket pau Max' och Måns' husse nu, för pau tisdag ska han bli operarerad i maugen och di ska tau ut ena tumör ur hanses tarmasystem... så både han och killarna behöver allas tassahållning och spinnhealing nu! DS.

2 kommentarer:

  1. Fint att Imma är hemma hos de sina. Fast, som du jamar, egentligen sitter hon på andra sidan regnbågsbron ochtittar på er. Klart vi tänker på Max och Måns husse!

    SvaraRadera
  2. Vi tänker på er! Fina bilder och vad skönt att såret läker så bra! Nosbuffar

    SvaraRadera