Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 7 juni 2014

Majsan

Tack vare snälla människor, som stod för bensin, mat och fika, fick mattarna lite välbehövlig semester idag genom att åka till Örebro och besöka NERK:s kattutställning i Conventum. Det var tydligen mycket lyckat, för när de kom hem bubblade de över av prat om alla goda vänner de fått krama och prata med och om söta katter de sett. Presenter hade de med sig hem också, bl.a. en rosa kickeroo och en "Da Bird"! Skall be matte att ta bild på dem lite senare... om de fortfarande är presentabla då, vill jama *fnissar busigt*.

Imma instruerade mig ju, innan hon tassade över Regnbågsbron, hur noga jam måste vara med att hålla koll varje gång matte tömmer kameran - så det har jag gjort. Och här är ett litet urval bilder som jam själv tycker är rätt fina:

Till vänster: Wikkis Stora matte Inger och gammelmatte
Till höger: Gammelmatte och katten Jansson

Ett tjusigt kattbrudpar...

... och en äkta regnbågskatt!

På kattutställningen träffade mattarna bl.a. Wikkis Stora matte, matte och husse, Linnsens och Franks matte, katten Janssons, Pejsts och krokodillan Bettys matte och husse, Evas katthem med make, Aragorns och Immas pappas matte och andra som jam inte känner men som mattarna var jamarglada att få prata med. När jam frågade om de hade sett många fina katter, svarade matte att de mest sett skogisar och husisar, för de hade varit så upptagna med prat och kramar att de hade glömt gå runt bland burarna! *stora ögon* Men när de skulle åka hem, träffade de två sphynxar som satt i en barnvagn och såg sig nyfikna omkring... tänk att matte missade att ta bild på dem! Det måste ha varit en rolig syn, menar jam. Nu säger matte att batteriet dog i kameran, så hon kunde nästan inte ta några bilder alls... dumma matte, begrep hon inte att hon måste ladda kameran innan hon åker till något skojigt ställe?!? *suckar tungt*.

1 kommentar:

  1. Så kuligt att era mattar kom iväg till Örebro !
    Min matte var ju på rymmen längre söderut hon på Sweden Rock :)

    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera