Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 30 juni 2014

Sixten

Majsan jamar att jag måste tassa själv i bloggen idag, eftersom det är mig det handlar om. Så då gör jag väl det, då. Och vad det handlar om är att mattarna har frågat mig om jag kan tänka mig att bli kisse hos ett ungt par i Kristinehamn, en hon och en han, som inte har någon kisse och som behöver en. Det går inte med vilken kisse som helst, nämligen, utan det måste vara en kisse som kan vara ensam utan att sakna andra katter och som inte behöver gå ut eftersom reviret ligger högt upp i ett höghus. Och då tänker mattarna på mig, för jag tycker om att vara ensam och jag trivs bra inomhus. Så nu har mattarna bett mig att fundera på det här ett tag, och så skall jag få träffa den där matten som det handlar om och känna efter om jag gillar henne.

Jag har inte bestämt mig ännu, för jag vet inte riktigt hur det skulle bli att flytta härifrån. På sätt och vis skulle det vara rätt skönt att slippa den där fåntratten Philemon och skällisen. Och eftersom brudarna inte är intresserade av mig, och jag inte är särskilt intresserad av dem heller, spelar det väl ingen roll egentligen. Sedan skall tydligen resten av gänget också flytta, för mattarna vill sälja det här stora huset och flytta till ett mindre... och det verkar inget vidare, för då skulle jag ju få både skällisen och den skånska fåntratten i knäet hela dagarna *suckar*. Så jag tror att jag skall ta mig en titt på den där matten och kanske kan man få prova utan att bestämma sig helt och hållet på en gång?

4 kommentarer:

 1. Vilka spinnande nyheter du kommer med.
  Ta dig en titt på din nya matte och vi håller tummar och tassar att ni gillar varandra :) !
  Det blir säkert jättebra att ni provar lite först. Ser att ni verkligen tycker om varandra.
  Lycka till Sixten!

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Tycker det låter som en bra idé att du tänker ta dig en titt på den där matten.
  Jag hade inte heller velat ha vare sig andra katter eller en skällis i mitt knä hela dagarna *ryser*
  Tycker det räcker att åka och hälsa på matte´s pappa´s katt Gustav nån gång då och då och när vi hälsat på varandra så går vi på ett varsitt håll :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Även om många förändringar kan verka lite läskiga i början, visar de sig ofta att det var ett lyckokast. Hoppas det är så i ditt fall. Vi har faktiskt lite gemensamt, du och jag...

  SvaraRadera
 4. Margareta Pennebrink30 juni 2014 kl. 23:03

  Tycker det låter som en utmärkt idé, att kolla in matte och husse. Då blir du kung i eget revir. Satsa du

  SvaraRadera