Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 17 augusti 2015

Jenny

Idag är jag lite miss-lynt på matte, faktiskt. Ni förstår, vi fick ett så JAMARFINT besök på eftermiddagen - Prinsessan Linnsens, Franks och lille Minis matte kom hit efter att ha varit på ett jobb här i trakten (hon är ju schårnalisst, som ni nog vet)... men tror ni att vi katter fick träffa henne?!? Icke! Mattarna tog Belle med sig och skjutsade gästen bort till en servering nere i Otterbäckens hamn, där de bjöd henne på fika, och sedan åkte de någon annanstans också... allt vi fick se av henne var en ynklig liten glimt från kattgården. Hur kan man miss-handla oss på det viset?!? Alla kattägda i vår bekattskapskrets borde omedelbart presenteras för oss, så att vi blir gosade med och kanske rentav får godisar... jam är säker på att det står i kattlagen någonstans, även om jam inte vet exakt var!

7 kommentarer:

 1. Det var verkligen orättvist! Så får man faktiskt inte göra! När man liksom VET att det är en bra gosare! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Men vad är det ni jamar, fick ni inte ens träffa henne? Det var taskigt tycker vi också! Sen blev vi väldigt nyfikna på vem lilla Minis är. Har Frank och prinsessan Linnsen fått en ny kompis?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Linnsen och Frank har kattopterat en kattunge som kallas Mini, men egentligen heter han Sirius Black. Han är jamarsöt!

   Radera
  2. Oj vad spinnande! Hoppas Linnsen biter matte i tårna så hon hjälper dem att presentera Sirius Black på bloggen! Vi skall försöka bita vår matte också så det blir lite fart på henne så att vår nykomling Hasse får presentera sig ordentligt.
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Jenny, jag är minst lika upprörd som du. Hur kunde matte? Och hur kunde Prinsessan Linnsens matte låta bli att kräva att få hälsa på er?

  SvaraRadera
 4. Hallåjam! *håller tassen för ögat*

  Det är ju så man skäms... hur kunde matte bete sig så?? Hon represantiserar ju oss, att då inte gå in och gosa i minst en halvtimme med varje katt är OFÖRSKÄMT! :O

  Vi ber allrjam ödmjukast om ursäkt, vi vet inte vad vi ska göra med henne. *skakar på huvudet*

  Alice, Frank och jag har tassopterat ett kattunge, vi tyckte det var bra så här på ålderns höst. Som Jenny jamade så heter han Sirius Black men kallas för Mini. Han är hemskt jobbig och vi har inte fått ligga på vår egen säng på en hel månad nu, han bor nämligen i vårt rum. Matte jamar att han är så liten och skygg att får han komma ut försvinner han för alltid. Jag vill påjama att han är förfärligt jobbig, han springer hela nätterna och jamar... Nä, vi har ångrat oss och vill lämna tillbaka honom.

  Nosbuffar Linnsen

  SvaraRadera
 5. MYCKET dålig stil tycker jag också !!

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera