Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 13 augusti 2015

Majsan

O, så GLADA vi är att ni vill bjuda på våra auktionspaket! *kurrar intensivt* Det känns JAMARBRA att vi har lyckats plocka ihop paket som faller er i smaken, och det är UR-SPINNANDE att följa buden... hur skall vi kunna vänta i hela två veckor på att få veta hur många slantar SNUFFEFONDEN får?!? Jam får ståpäls bara av tanken, om ni ursäktar uttrycket *fnissar*.

För att inte gå upp i limningen av all spinning har jag hjälpt matte att tömma kameran. Ni vet kanske inte att de var borta hemifrån i söndags och måndags? När de kom hem igen var de så trötta att de inte orkade tänka på bilder, men nu har matte tagit sig samman och vi har tillsammans gått igenom alla foton de tog under sin resa. Om jam förstod saken rätt, besökte de en plats som heter Sorunda och där båda mattarna är födda och har vuxit upp... men de bilderna innehöll inget som jam tyckte var intressant. Inte heller bilderna av gravstenar, kyrkor och annat som bara engagerar människor brydde jam mig om, måste jam erkänna - fast en av gravarna är lite speciell, för där ligger Aragorn, Rufus och Conny, och nu har matte begravt Immas aska på samma ställe. Det har tagit tid, väldigt lång tid, men nu äntligen är det gjort!

Men så hittade jam plötsligt bilder som VAR intressanta! Titta bara!

Ni ser väl vad det står på skylten framför mattes bil?

Vi zoomar in lite... nu ser ni, eller hur?

Jam, så är det - mattarna var och hälsade på vårt gamla katthem i Södertälje! Jam blev tvungen att ropa på Jenny, så att hon också fick se bilden... för vi är JAMARSTOLTA över vårt katthem, där vi bodde rätt länge och bloggade, tog tass om alla praktiska saker och såg till att blogghjälpen och de andra gjorde vad de skulle. Ett mycket ansvarsfullt arbete, kan jag jama. Och matte försummade inte att besöka den nuvarande bloggkatten, vackra Rosita som är så lik Jenny:

Bloggkatten Rosita i egen hög kattsonlighet

... MEN SÅ FICK VI HÖRA DET OFATTBARA! MATTE GLÖMDE ATT TA MED GODIS!!! Vi klosterkatter får ju skämmas både öron och morrhår av oss, när vi får veta sådant... hur skall vi någonsin kunna se någon i ögonen efter denna tabbe?!? Jam fick ta ett allvarsjam med matte och omedelbart skicka iväg henne till affären för att köpa godis, som vi skall skicka till Rosita tillsammans med en lapp om att blogghjälpen ABSOLUT INTE får ransonera det utan måste dela ut gottigheterna till katterna DIREKT! Tror ni att hon lyder mig? Det MÅSTE hon väl?!?

4 kommentarer:

 1. Åh, vad duktig du är Majsan. Du tänker på dina gamla kompisar på katthemmet. Fast du kan jama till matte att vi inte är arga på henne. Vi vet att hon gillar oss ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tänker jag INTE jama till matte, för hon - som alla tvåbeningar - måste lära sig hur VIKTIGT det är med godistilldelningen! *stampar med tassen*

   Radera
 2. Kul med lite utflykt för mattarna men Hur kunde de glömma gottisarna?? Märkligt, det blir bra att ni skickar lite med tydliga instruktioner till Blogghjälpen för vi vet ju att hon är snål med gottisar.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Kul for era Mattar med utflykten !
  Nu vet jag ju att ni skickat gottiset till Södertälje katthem , så jag tycker dom är ursäktade för det :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera