Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 6 augusti 2015

Klosterkatterna

Då är det dags att börja lägga ut våra fina paket i den utlovade auktionen till förmån för SNUFFEFONDEN - och vi hoppas att åtminstone något av paketen skall vilja locka just DIG att bjuda en slant!

Vårt första paket kallar vi HUSHÅLLSPAKETET, och i det hittar ni två fina påsar att ha omkring blomkrukor, eller vad ni nu föredrar att ha i påsarna... och så finns det jättefina kakformar i form av katter, en grytlapp med kattmotiv och sex glasunderlägg, också med kattmotiv:

Närbild på kattformarna:

Nästa paket har vi kallat AUSTRALIENPAKETET, därför att alla sakerna kommer ifrån Australien. Jamjamensan, på riktigt har de rest hela den långa vägen från Australien på andra sidan jordklotet och nu vill de glädja dig. I det här paketet hittar du en necessär, en brevkniv, två vackra skedar och sex servetter med bilder av djurlivet "down under", som de säger i Australien:

Och här ser ni några av servetterna lite mer:

I morgon skall vi presentera två paket till - och i nästa vecka ytterligare två. Spinnande, va'? Så börja inte bjuda än, utan fundera i lugn och ro på vad ni gillar bäst... *kurr*

1 kommentar: