Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 3 augusti 2015

Majsan

Jam är väldigt ledsen, men vi tvingas tyvärr vänta några dagar med att lägga ut auktionspaketen, trots allt. Matte skulle ha hjälpt mig med bilderna, men hon fick väldigt dåliga nyheter idag som hon måste ta itu med först...

Till det positiva hör, att när vi kommer med auktionen har vi ETT PAKET TILL att auktionera ut! För idag har vi blivit lovade några spinnande saker som mattarna skall få med sig hem när de träffar vänner i helgen... *kurrar*

Ni blev väl inte jamarbesvikna på oss nu, vännisar?!? Om ni inte kan vänta på att få hjälpa katter i nöd, föreslår jam att ni tittar in hos Wikki och deltar i det nya TASSERIET hon la ut idag!

2 kommentarer:

  1. Varför känner inte alla ensamma människor av ensamheten? Jag har flera vänner som är ensamma och inte bryr sig medan jag lider och är inaktiv. Ensamhetskänsla är dessutom farlig att känna av.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, Mia! Jag vet inte riktigt vari kopplingen ligger mellan mitt inlägg och din fråga om ensamhet... men jag vet att det är en avgrundsdjup skillnad mellan självvald och ofrivillig ensamhet. Tyvärr är det så med den ofrivilliga ensamheten att det är individen själv som måste bryta den, ta sig ut bland folk, våga vara tillsammans med andra. Det är svårt, det vet jag, men det är enda vägen. Lycka till! Kram från klosterkatternas tjänarinna.

      Radera