Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 12 augusti 2015

Klosterkatterna

*puh* Nu har jag äntligen fått matte att sitta still här vid datorn och hjälpa mig med resten av auktionspaketen! Så nu skall jag presentera de paket vi ännu inte visat upp... och som jamat tidigare, hoppas vi förstås att åtminstone ett paket skall locka just DIG att bjuda, så att SNUFFEFONDEN får så många slantar som möjligt! *kurrar*

Det här paketet kallar vi för ÄNGLAPAKETET, även om det är lite annat i det också: förutom de fyra silvriga änglarna och den långsmala bruna ängeln hittar ni en skärbräda med kattmotiv och ett par fina trädgårdshandskar.

Närbild på de fyra silvriga änglarna:

Så har vi MYSPAKETET, som innehåller sex vackra små glas med blomsterristningar och hållare i metall, samt en påse ekologiska, miljövänliga värmeljus utan metallkopp (så man får ha dem i ljusmuggar eller liknande):

Dagens tredje paket är skänkt av Tuffsis och Totts matte i Stockholm, och vi kallar det FILMPAKETET. Här finns tre filmer: "Flickan", om en tioårig flicka som överges av sina föräldrar och får klara sig själv, "18 kilo kärlek", om en svårt handikappad ung man som trotsar alla odds och lever livet fullt ut med rörlighet i bara ett finger (han väger 18 kilo, därav titeln), och sist men inte minst "Den vita massajen" om en europeisk kvinna som blir kär i en massaj och väljer att leva stamliv med honom.

Och så har vi kommit till det sista paketet för den här auktionen: DJURPAKETET. Det innehåller en "magisk" svamp som tar bort pälshår från precis vad som helst (i alla fall enligt texten utanpå), en fin lejonmugg och ett paket vackra servetter med en bedjande katt på - en klosterkatt, kanske?!?

Så där jam! Nu kan ni börja bjuda!!! Startskottet har gått, och vi håller väl på en vecka i alla fall... njaaaaa... vi säger väl TVÅ VECKOR, så att era mattar och hussar hinner få lön! *fnissar busigt* Alltså, onsdagen den 26 augusti stänger vi grindarna kl. 21 på kvällen - till dess, VARSÅGODA ATT BJUDA!

6 kommentarer:

 1. Min matte hälsar att vi bjuder 200 kronor för hushållspaketet! Mjau!

  SvaraRadera
 2. Vi bjuder 250 kr för hushållspaketet och 100 kr för Änglapaketet och så hoppas vi att det är många som bjuder mera!Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. 50 kr för filmpaketet. Jag vet att det är lite, men min ekonomi tillåter inte högre bud <3 .
  /Tant Nettis

  SvaraRadera
 4. Jamar 150 kr för myspaketet.
  Och 300 kr för hushållspaketet.
  Mjau!

  SvaraRadera
 5. Men varför är det ingen som bjuder???
  Kom igen nu, puffar matte eller husse till datorn och slår klorna i tangentbordet!
  Och gör reklam för auktionen på era egna bloggar!
  Mjau!

  SvaraRadera
 6. Jag bjuder 100 kr för Djurpaketet
  Suss :-)

  SvaraRadera