Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 7 januari 2016

Robin

När jam satt i köksfönstret och spanade på en fjäderkotlett som satt precis utanför och proppade i sig jordnötter, kom matte och kikade över min axel. "Vet du vad?" sa hon "Jag tror inte att Murar'n kan jobba i morgon heller. Det är alldeles för kallt ute". Jam frågade hur kallt det var, och matte berättade att temperaturmätaren visade på -16 grader. Det fick mig att rysa, för det lät jamarn's kallt... hur kommer det sig att inte fjäderkotletterna fryser ihjäl? "Det är jordnötternas förtjänst" förklarade matte. "Du förstår, ju mer fett man får i sig desto bättre klarar man kylan". Och jam som trodde att mattarna ordnade mat åt fjäderkotletterna för att vi katter skulle ha något att titta på!

Så insåg jag plötsligt vad matte hade sagt allra först. Ingen Murar'n?!? Men då blir det ju ingen show i morgon?!? Vi katter som har sett fram emot att sitta i just det köksfönstret och spana på honom för att se om han har sugfötter som Majsan tror... *suckar* Tror du att man vågar be matte ringa honom och fråga?

2 kommentarer:

  1. Nä men så snopet när den riktig stora underhållningen uteblir! Och den andra underhållningen inte ens var menat som underhållning...
    Tycker du ska kräva extra godis av matte som kompensation.
    Du måste ju också skydda dig mot kyla, kan du alltid säga ;)

    SvaraRadera
  2. Han kommer nog när det inte är riktigt så kallt och då får ni desto mer att titta på då! Nosbuffar

    SvaraRadera