Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 15 maj 2011

Conny

Nu har ja vari å röstat i lannstingsvale eller var'e nu hette. Vi åkade bil bort te ett stort hus, gammelmatte, matte å ja, å där prata vi me alla om hur viktit de e å höja kattens status å att alla katter ska va märkta å att alla katter som inte e avelskatter ska kattereras, å vi sa att här har polittikerna en STOR UPPGIFT å ta hann om. Vi utmana dom till å me jenom å fråga vikket parti som blir först me å jöra nåt viktit för katterna *fnissar*. Sen va ja me när gammelmatte å matte la papper i kuvär bakom en grön schärm så att de skulle bli rätt.

Matte å gammelmatte prata oxå me dom som va där om att de e svårt å va fatti å att kommunen måste bli bättre på å ta hann om dom fattia. Dom sa att nåt som hette sossialnormen eller va de hette måste bli mykke bättre för elräkningarna har blivi så läbbia å folk har inte rå me sin el längre. De tyckade ja va bra sagt! Dom sa oxå att man inte får sälja schukhuse för de e alldles för viktit å måste schötas av nån som inte bara tänkar på pengar utan tänkar mest på dom som e schuka.

Nu e ja jättetrött å måste sova en stunn. De e jobbit å va polittiker!

PS. Gammelmatte å matte har skrivi te nåt som heter Almanacksförlaget å fråga hur man jör för å få en Katträddarnas Dag... DS.

2 kommentarer:

 1. Katträddarnas Dag, låter jmarw bra tycker vi, mjau
  Jamar när det kan komma in i den däringa almanackan?? *Funderar*

  Det var bra att eran matte och gammelmatte var och röstade om brainga saker, tassen upp, även om våran matte inte är så mycket för sådant, synd tycker vi
  Nu är som sagt våran matte hemma igen och pysslar om oss.

  SvaraRadera
 2. Visst är det jobbigt att vara en engagerad politikerkatt, men jag är säker på att politikerna lyssnar på dig. Jättebra att matte och gammelmatte kontaktat Almanacksförlaget om Katträddarnas dag. Håller tassarna för att vi får en sån. Gärna varje månad!

  SvaraRadera