Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 30 maj 2011

Conny

Ida har ja sutti hela morron i ett solit fönster å fissåferat. Ja har tänkit på vikken tur ja haftit som fåttit en så lång nos... ja jamar, då behövar man inte ha de som man unnersöker mitt i ansikte utan en bit ifrån, om ni förstår hur ja jamar. Man riskerar inte å få nåt i ögona för ögona e en bit ifrån nosen. De tykker ja e bra! Tänk så synn de e om persrarna som har nosen mitt i nylle... de kan ju inte unnersöka en sticki buske nosologiskt utan å få sticker i ögona... *ryser* Unnrar hur en perser jör när'en tar en orm? Eller en ilsken insekt?

Annars e're lugnt å stilla här ida. Solen skiner jenom alla fönstrena så ja kan sola vart ja vill, men ja går inte ut i buren ida för de blåsar för mycke. Gammelmatte e trött å vilar, så ja kan ligga hos henne oxå, å de e oxå mysit! Hon e varm som en kamin...

3 kommentarer:

 1. Det är mysigt att sola i fönstret, det gör vi mé ibland. Vi har försökt att få matte att lägga sig en stund och gosa i sängen mé oss. Vi tror att om vi bara tjatar liiite till så kommer hon ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Hm, så har jag då inte tänkt förut. Du är en otroligt klok och vaken säkerhetskatt må jag jama. *imponerad*

  SvaraRadera
 3. Så skönt med sol! Det ju härligt att bara sträcka ut och njuta av värmen. ta tass om gammelmatte. Nosbuff

  SvaraRadera