Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 24 maj 2011

Imma

Jag hoppas jamligen att ni inte har varit alltför oroliga för oss? Ja, när vi plötsligt bara försvann från nätet så där? Det som hände var att de tvåbeningar som sköter om vår telefon och vårt bredband inte pratar med varandra, och då blir det så här... den ena lovade matte att det var okej att hon betalade räkningen när hon fick sin pension och den andra tyckte inte alls att det var okej utan stängde av alltsammans. Bara så där! Så här satt vi, avskurna från omvärlden, och kunde inte ens tala om för er varför vi blev så tysta.

Fast skall jag berätta en hemlighet för er? Jag tror att det är nyttigt för matte att vila från datorn ibland. Hon blir gärna sittande för länge, och det är inte bra på något sätt och vis. Särskilt inte för hennes skadade nacke! Och gammelmatte kan nog behöva öva sig på att vara utan telefonen emellanåt... *fnissar*

Hur som helst kan jag trösta er med att ni inte har missat något spinnande, för här har inte hänt mycket av intresse sedan sist. Det blåser så förjamat ute att ingen av oss vill gå ut, vare sig i kattgården eller i trädgården - ingen av oss katter, vill jama, för tvåbeningarna begriper verkilgen inte när man skall hålla sig inne och ägna sig åt kattemplation istället för att bli smutsiga av jord och dutta med gröna saker som inte ens duger att äta. Matte har dessutom målat, och ni minns kanske från förra sommaren vad det innebär? Det var några planterings-lådor den här gången, men jag vet att hon bara väntar på att husisarnas kattgård skall komma på plats så att hon kan fylla den med färggranna hyllor m.m... hon älskar att kladda ner sig! *suckar* Gammelmatte har sedan fyllt lådorna med jord och stoppat ner frön och potatisar och annat konstigt. Hmmm... undrar om man kan odla fisk så där? Och räkor?

Jo, en spinnande sak har hänt - matte har varit långt borta i en stad som jag tror heter Göte Borg och tittat på de mest märkliga fotografier av sig själv! Och eftersom hon lyckades få med sig några av bilderna hem, har vi också sett dem. Hon säger att det är hon på bilderna, men det syns verkligen inte... eller vad tycker ni?Tydligen föreställer bilderna henne sedd inifrån! *stora ögon* Och de visar varför matte har så ont i sin arm och nacke, och varför hon måste opereras i den där staden långt borta... fast inte förrän efter sommaren, säger hon, för innan dess har de inte tid med henne. Då måste de ta hand om sådana som blir akut sjuka och inte kan vänta, om jag förstod det hela rätt.

Nej, nu har jag inte tid att blogga mer - jag har ju massor av bloggläsande att ta igen! För ni har väl inte varit avskurna från omvärlden som vi?

7 kommentarer:

 1. Välkomna tillbaka - ni har varit saknade!

  SvaraRadera
 2. Jippi! Härligt att ni är tillbaka igen. Som tur är berättade Wikki vad som hade hänt annars hade vi varit jätteoroliga. Vi har saknat er. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Åh så skönt att ni är tillbaka. Lite oroliga var vi nog allt att det har hänt nåt, för så här länge brukar det inte vara mellan bloggarna.

  Bilderna på matte ser ajajaj ut. Inte undra på att hon har så ont :(
  Hoppas att de kan hjälpa henne i stora staden, så hon slipper att ha så ont.

  Ha nu en trevlig kväll :)

  =^.^=

  Nosgos och varma kramar till matte och gammelmatte

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni är tillbaka igen! Som tur är, läste vi hos Wikki vad som hänt, annars hade vi nog blivit oroliga. Är de verkligen matte på bilderna? *lägger huvudet på sned och kisar* Ehum, kanske är det sån där modern konst? Kurr och burr,

  SvaraRadera
 5. Välkomna tillbaka! Vi jamar som de andra att det var tur att Wikki berättade vart ni tog vägen annars hade vi blivt jamarns så oroliga.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. *Fniss* jamar oxå som de andra missevännerna, att det var tur att Wikki jamade om vad som hade hänt hos er. Vi var lite oroloiga innan dess, men nu vet vi vad som hände. Välkommen tillbaka kära klosterkatter, ni har varit saknade.

  Tass tass

  SvaraRadera
 7. Skönt att ni är tillbaka igen. *buffar* Den där bilden på matte tycker vi var lite lustig, för den var ju inte ett dugg lik.

  SvaraRadera