Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 1 maj 2011

Imma

Vilken kalabalik det var här igår kväll! *pustar ut* Conny och matte hade helt olika åsikter om huruvida han skulle ta sina mediciner eller inte, och lillkillen gömde sig bakom mig för att inte matte skulle få tag i honom...Ja, med ålderns rätt kallar jag honom lillkillen, fast han är mycket större än jag... och visst var det lite rart av honom att tro att jag skulle kunna skydda honom från matte? Jag jamar, matte är betydligt envisare och ger inte upp i första taget! Så det slutade förstås med att Conny tvingades ta sina mediciner... och sedan satt han en lång stund under sängen och tjurade. Fast när matte hade lagt sig och jag hade krupit in under täcket, kände jag hur han kom upp i sängen och la sig tätt intill mig (ovanpå täcket) *myser*.

Gammelmatte mår relativt bra, hälsar matte som har pratat med henne i telefon. Hon har fortfarande gräsansfullt ont, men den nya medicinen verkar vara rätt - den tar lite lite grand och skall tydligen "trappas upp" vad det nu betyder, så gammelmatte och matte är hoppfulla. Den avdelning gammelmatte ligger på är samma som hon var på strax före jul, så personalen kände igen henne och hon säger att de är jätterara mot henne. Skönt att höra!

6 kommentarer:

 1. Jag förstår att Conny tycker det är trist med medicinen. Det är konstigt att läkemedelsbolagen som tjänar grova pengar, inte kan ordna med mediciner som smakar gott. Tänk om Connys medicin smakade Dentabits t ex. Sen håller vi så klart tassarna för gammelmatte. Vi hoppas hon snart är hemme igen, utan värk.

  SvaraRadera
 2. Vi håller med Kattson vi - kattmedusin BORDE smaka dentisar! Eller torsk!

  Hälsa gammelmatte att vi hoppas att hon mår bättre snart!
  nosgos, buff å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. hej.
  jaha,så både gammelmatte och conny äter medicin?
  conny,nu är du duktig och tar din medicin...
  /tass från pip och murre

  SvaraRadera
 4. Hej, Nettan, Pip och Murre! Ja, stackars Conny äter tre olika mediciner: Tenormin och Fortekor Vet varje dag och Trombyl var tredje dag. Det beror på att han lider av HCM, hjärtmuskelförtjockning, en sjukdom som alltid leder till döden men som kan saktas ner av medicinerna. Connys variant är den svåraste, men han svarar bra på medicinerna och vi hoppas få behålla honom i ett par år till i alla fall...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Dubbelkanelbullen funkar alltid när man vill vara trygg.

  Förstår att Conny måste vara trött på meducinerna. Vem hade inte varit det.

  Skickar en stor nospuss till honom.

  SvaraRadera
 6. nämen conny har du HCM di stackare...

  SvaraRadera