Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 5 mars 2012

Imma

Idag måste jag faktiskt jama allvar med er allihopa. Linnsen tassar nämligen om något i sin blogg som oroade mig... att det skulle finnas en hierarki mellan oss bloggkatter/våra tvåbeningar. Och det varken är eller får vara sant! Vi är allihopa lika mycket värda, och hur ofta vi bloggar, hur ofta tvåbeningarna träffas eller hur mycket vi arbetar med katt-frågor får aldrig någonsin ha inverkan på hur vi ser på varandra. Kan vi TASSA PÅ DET, allesammans?

Läste också i Wikkis blogg att hennes Stora matte blivit smittad av någon bacill under kattutställningen, och då skämdes jag lite som lät matte åka till den där träffen eftersom hon har varit förkyld i två veckor. Kanske spred hon bassilusker vidare till era hussar och mattar nu, bara för att hon är så kramig av sig? Hoppas att vi inte har satt igång en förkylningsepidemi bland kattfolk! *ryser*

6 kommentarer:

 1. Hallå Imma, det är Linnsens matte som jamar! ;)

  Jag måste säga att jag tror verkligen att Linnsen miss-förstod när jag berättade om skyltarna, jag sa till henne att vissa hade varit på andra bloggträffar och där fått annorlunda skyltar, men hon är ju en missa och lite konspiratorisk så hon tolkade det nog lite som hon ville! ;)

  Jag lovar att vi inte känner oss mindre värda för att vi hör till dem som har bloggat kortast tid! Vi känner oss snarare otroligt välkomnade bland människor som har känt varandra i flera år och träffats massor av gånger! ♥

  Nosbuff och kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Det var skönt att höra för jag blev lite orolig... - men jag är ju också en missa. Vi gillar verkligen när ni tassar i er blogg.

  Tass från Imma, abemissa

  SvaraRadera
 3. Klart som jam att det inte finns någon hieraki bland oss bloggkatter eller de 2beningar som vi äger.
  Tror Linnsen bara skojade lite. :-)
  Hieraki kanske det finns bland de tävlingsinriktade 2beningar som tvingar sina missar på utställningar, men inte bland oss.
  För vi vet att alla är lika värda, och helt underbara på sitt sätt!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Jamar som Max & Måns, om det är ngt som vi bloggkatter vet så är det just att alla är lika mkt värda både rik som fattig eller huskatt som raskatt det spelar liksom ingen roll. Vi vet ju att vi alla har hjärtan av guld!!

  Kan jama att även min Matte är förkyld, men hon fick känningar av det redan på lördag morgon så det är inte din Matte Imma som smittat( tror inte man är smittsam så långt in i sjukdomstiden heller) Misstänker nog att det var Ghusse som gav Matte ngt som sedan bröt ut för han mår inte så bra just nu.

  SvaraRadera
 5. Det var ju skönt att det inte var min matte som smittat ned dig. Som du förstår försökte jag att hålla henne hemma, men nähä, hon skulle iväg för att träffa bloggkompisar - nya som gamla... Och som Max och Måns säger så gillar hon att träffa så många som möjligt!

  Tass från Imma, abemissa

  SvaraRadera
 6. Vi är ju ganska nya bloggkatter och måste påjama, att vi kände oss väldans välkomna från första stund! Någon hierarki har vi inte märkt av!

  SvaraRadera