Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 24 mars 2012

Philemon

Jau begriper min själ maj ente pau di hära tvaubeningarna! Solen har lyset så gott hela da'n så t.o.m. jau med min tunne päls har gonat maj riktit i kattgår'n... men vau gör våra mattar? Den ena lägger saj i soffan och sover bort da'n å den andra hålls nere i den mörke källar'n, i tvättstugan där de e kallt å otrevlit.

Förresten e de ente sant att jau trodde att tvättvagnen va en kattfälla - de vau helt å hållet Immas idé! För katten, jau hade ju varet me gammelmatte å monterat vagnen, så de e välan klart att jau begrep att de vau en tvättvagn?!? Felet vau att när jau skulle kolla att den vau riktit ihopasatt, kunde jau ente komma ur den... den vau ju på hjul, så när jau försökte hoppa ur vagnen så rullade den bara iväg för maj. Det var därför - å bara därför! - jau bad matte om hjälp, så de så.

6 kommentarer:

 1. Huvudsaken att du kom ur tvättvagnen till slut ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ont förtal, skulle man kunna kalla det du råkade ut för. Självklart förstod du att det var en tvättvagn och inte en kattfälla!

  SvaraRadera
 3. Klart du visste vad det hela tassade om när du jamade om kattfälla. Men vad ska en katt jama när det inte går att ta sig ur saker man hoppar upp i? Tycker att kattfälla var ett helt adekatt uttryck i din prekära situation.
  Matte hälsasr att hon verkligen uppsKATTar att läsa ett inlägg på sin egen, välljudande dialekt :D
  Tassklappar

  SvaraRadera
 4. Lille vännen - klart att det är Imma som försöker baktala dig!! Det förstod vi genast. Du kanske rätt och slätt trivdes riktigt bra i tvättvagnen och Imma var avundsjuk. Tror vi! Nospuss

  SvaraRadera
 5. självtassat förstod vi 5 att du var utsatt för baktasserijam. vi ser ju hur klok du är. *nosbuffar*
  Vår människa har varit ute i stora skogen idag och där hittade hon vita sippor som hon tog kort på. Hon påstod att det var tidigt för vita sippor, för först brukar det komma blå sippor säjer hon, men det har hon inte sett några än och så dyker dom häringa vita upp istället..

  SvaraRadera