Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 26 juni 2013

Imma

Jam antar att ni undrar hur Philemon mår? Jodå, han håller sig rätt lugn fortfarande, och han har feber fast inte lika mycket... och tänk, han tar sin medicin riktigt duktigt, något som matte är nöjd och glad över. Fast jag tror inte att den smakar särskilt gott, för efteråt dricker han massor av vatten och matte bjuder på godisar som tröst.

Husisarna får inte vara inne i vårt revir medan Philemon tillfrisknar, har matte bestämt, så gammelmatte tillbringar mycket tid inne hos dem istället. Här inne vilar vi mest, och jag ligger hos Philemon och håller honom sällskap... nu när han är så här lugn går det faktiskt riktigt bra.

Philemon gäspar käkarna ur led...

Även om alla hade varit friska och pigga, hade stämningen nog varit dämpad idag, för vi sörjer vår vän Chicko, som tassade över Regnbågsbron igår efter en tids sjukdom. Ha det så bra där uppe, Chicko! Vi sänder spinnhealing och varma kurr till din matte och dina kompisar, så att de inte känner sig ensamma.

Matte hade tänkt göra en minnestavla över Chicko, som hon gör för att hedra varje bortgången katt, men tyvärr har hon ingen bild att använda. Så om Chickos matte vill ha en minnestavla, ber matte henne att mejla en bild hon själv tycker mycket om!

2 kommentarer:

 1. Skönt att Philemon blir lite bättre. Det är säkert till stor del för att du tar tass om honom.

  SvaraRadera
 2. Kära Kicki, det kan jag göra
  på en gång,så jag inte glömmer det
  kramtass

  Det är så Tomt efter Chicko nu :(
  saknar honom så fruktansvärt.

  SvaraRadera