Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 5 juni 2013

Sökandet efter Assar fortsätter

Tyvärr kan jag inte skriva att vår Assar har blivit funnen, för det har han inte... dock är han anmäld försvunnen hos Polisen och djurhemmen i Kristinehamn respektive Töreboda (d.v.s. södra Värmland och norra Skaraborg). Och så har vi förstås lappat överallt där lokalbefolkningen kan tänkas vistas. På Facebook har hittills över femtio personer delat vår efterlysning och många underbara människor har t.o.m. tagit in efterlysningen i sina bloggar - Skaparkatten välsigne er!

Att det skulle vara vår allra skyggaste katt som försvann?!? Jag begriper inte hur jag skall få fatt i honom, eftersom han inte svarar eller kommer när man ropar utan tvärtom gärna gömmer sig. Om någon annan än jag hittar honom tillkommer problemet att de inte kan fånga in honom utan att riskera att bli bitna... det har jag för säkerhets skull skrivit på lapparna vi har satt upp.

Mitt i allt letande efter stackars Assar, lägger vi sista handen vid förberedelserna inför morgondagens stora fest för gammelmatte. Jag har fått hjälp idag, så jag ligger riktigt bra till i schemat... och vi har redan fått tillgång till Folkets Hus, vilket gör att jag kan förbereda där också (bl.a. frakta dit maten och ställa i kylskåpen). Suveränt! Men den allra bästa nyheten var att jag får behålla nyckeln till söndag - så efterarbetet behöver inte ske i flygande fläng redan i morgon kväll *lättad*.

8 kommentarer:

 1. Lycka till med att hitta Assar! Vi håller tummar och tassar allt vad vi kan för att han ska komma hem snart!

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
 2. Nu har vi lagt in efterlysningen i bloggen också. Håller också alla tummar och tassar för att Assar snart ska vara hemma hos er igen ♥
  Lycka till med festen, så firad Gammelmatte ska bli! ♥
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Vi har också lagt in efterlysningen i bloggen även fast vi bor långt ifrån, men allt som ökar chansen för Assar är bra!
  Vi fortsätter hålla tummar och tassar för att han skall hitta hem
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Ska också dela efterlysningen. Det är en mardröm när katten springer bort. Han kommer nog tillbaka om några dagar när det är lugnare hemma hos er!!! Jag håller tummar och tår!

  SvaraRadera
 5. Håller tassar och tummar i kors för att ni ska hitta Assar !!
  Hoppas Gitte´s födelsedagskalas blir superduper :)
  Tassklappar och Kramizar <3

  SvaraRadera
 6. Hoppas att Gitte har haft ett bra födelsedagsfirande trots oron för Assar. Vi håller tassar och tummar och ber till Skaparkatten att han kurar i någon buske i närheten och att han är på väg in. Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Många varma hjärtliga gratulationer till Gammelmatte från oss. Hoppas hon har haft en bra dag trots allt. Bästa presenten kanske just nu är att Assar kommer hem igen.
  Håller tassar och svansar för det.
  Nosgos och kramisar.

  SvaraRadera
 8. Hur går det med letandet, är så orolig. Xantippa

  SvaraRadera