Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 20 december 2013

HEMMA IGEN!

Idag fick jag det glädjande beskedet att min puls nu är nere på 70, vilket gick mycket snabbare än väntat. Nu vet vi ju inte om det håller i sig, men jag har i alla fall fått permission över helgen och om allt ser bra ut på måndag så får jag vara hemma över jul och nyår. Jag har uttryckliga order att inte göra något utan ta det lugnt för mitt hjärta är såpass dåligt att jag inte tål så mycket och det är något som kommer att vara framdeles.

Jag har i alla fall haft det bra på sjukhuset - både på KSS i Skövde och på Mariestads sjukhus. Har fått god omvårdnad, god mat och trevligt bemötande, men det är ändå underbart att ha fått komma hem!

Belle blev utom sig av glädje när hon fick se mig. Hoppade och pussade mig som en tok varpå hon föll ihop och sov. Även katterna fick glädjefnatt. Här har kelats och pussats hela eftermiddagen och inte förrän nu i kväll lugnade de ner sig. Tänk att vara så efterlängtad!

Kicki kommer naturligtvis att få en tyngre arbetsbörda nu när hon måste serva mig med mat om dagarna och jag kommer ju inte att kunna hjälpa henne, men hon säger att hon är så glad att ha mig hemma så det besväret tar hon gärna - Gud välsigne henne!

Nu vill jag passa på att tacka alla för alla glada och uppmuntrande hälsningarna som kommit mig till del. TACK SÅ MYCKET! Ni kan inte ana vad detta har hjälpt mig när allt var så tungt och ovisst. Jag kan inte säga att jag mår bra, men det är i alla fall hyfsat nu.

4 kommentarer:

 1. Välkommen-hem-vift från Trassla ...och glada vinkningar från matte!
  God Jul och Gott Nytt År från oss båda!
  P.S. Matte pratade med Max och Måns-hussen häromdagen :D :D :D
  D.S.

  SvaraRadera
 2. Vi gläds med dig och Kicki och hoppas hjärtat håller sig som det ska så du får vara hemme hos de dina över helgerna.

  SvaraRadera
 3. Härligt att komma hem! Hoppas att du får vara hemma nu! Ta tass om er alla.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Kramar till Mutti från Vendela

  SvaraRadera