Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 26 december 2013

Majsan

Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin julhelg? Vi har haft det jamarbra - granen är finare än någonsin och håller för lite klättrande, maten är god, det är varmt i huset och gammel-matte har varit hemma på permission för att fira med oss andra. Ni vet väl att julen är Skaparkattens födelsedag? Det är förstås inte många tvåbeningar som känner till det, och dessutom är det ju egentligen ingen som vet när Skaparkatten föddes för Livets Första Katt har liksom alltid funnits... men av tradition firar vi Den Första Födelsedagen under julnatten - för någon gång under året skall man ju fira den, eller hur?

På tal om det, så fick vi en jamarfin julklapp av Tufsi och Tott: en stor burk med tonfisk som räckte och blev över för oss allihopa! Tack! Att inte tvåbeningarna har begripit hur mycket julstämning det finns i en burk tonfisk? *klappar min runda mage* Hunden begrep det ju?

Hur som jam fick matte migrän idag - vi har bara väntat på det, för hon brukar alltid ligga sjuk någon av juldagarna när hennes huvud inte orkar med. Vi klarade oss bra ändå, för det har ju funnits två gäster här i huset också - en som är mycket kattvan och som vet hur vi katter vill ha det och som gosar jamarmysigt, och en som låtsas som om han inte är särskilt förtjust i djur... men vi vet, vi känner av att han egentligen tycker om både katter och hundar alldeles väldigt mycket, så vi låter honom hållas och lägger oss tillrätta i hans knä ändå *kurrar*.

I morgon skall matte hämta hem gammelmatte på permission igen, förresten. Men till dess hoppas jag att matte tar det jamarlugnt och vilar sitt huvud så att hon snart är pigg igen.

Klättervänlig gran...

1 kommentar:

  1. Härligt att ni haft en mysig jul !
    Tonfisk det lät smaskigt det *slickar mig om nosen*

    SvaraRadera