Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 13 juli 2015

Jenny

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, för mitt arbete som bolis innebär ju att jag ständigt vandrar omkring i reviret och håller vakt... men matte är annorlunda. Förut var hon trött, hängig, ledsen och virrade omkring i rummen utan att egentligen göra något vettigt - men nu gör hon saker! Tvättmaskinen går mest hela tiden, matte packar saker i kattonger och drar omkring på stora plastsäckar som hon slänger andra saker i. Lyckligtvis orkar hon inte hålla det där tempot hela tiden, utan sitter ibland i soffan och tittar på gammelmattes TV eller leker med datorn så att man kommer åt att gosa med henne... men någonting är annorlunda, och när jag jamade om saken med min syster Majsan, svarade hon att "matte får hjälp med husförsäljningen, och det är därför hon är piggare". Och så berättade Majsan en annan spinnande sak: vi skall få besök! Att matte strax efter kom med den glada nyheten att gammelmatte kommer hem på torsdag, gjorde ju inte saken sämre... nu går Rafael omkring med gladsvans och alla är på gott humör, så vi gruffar inte alls lika mycket med varandra.

Å, en sak till: idag öppnades luckan till kattgården! För i morse var laxarna här och klippte bort allt högt gräs i heeeeeela trädgården... *kurrar* Inga ormar mer, och vi får sitta i solen och gona oss hur mycket vi vill igen! Kan det bli bättre?!?

3 kommentarer:

 1. Lyckan ler mot er, och solen skiner, vad bra att matte får hjälp, och gammelmatte kommer hem. Allt gott till er, kramar om

  SvaraRadera
 2. Så mycket spinnande på gång! Skönt att Gammelmatte kommer hem också! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Skönt att ni har fått tillgång till rastgården igen, efter att Laxarna har klippt bort allt det höga gräset, där mycket kan gömma sig i... :)

  Nosgos

  SvaraRadera