Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 14 juli 2015

Majsan

Igår nåddes vi av de sorgliga nyheterna att vår vän Pelle har tassat över Regnbågsbron. Pelle fyllde 18 år alldeles nyss, men igår fick han tydligen en stroke eller något och blev så sjuk att hans människor tvingades ta beslutet att låta honom somna in. Vi har aldrig mött Pelle kattsonligen, men vi var goda vänner på Catbook och våra mattar känner hans tvåbeningar...

Bilden är lånad från Pelles egen blogg (se länken ovan)

Så i kväll känns det lite konstigt här hemma... det är alltid så när en vän försvinner till andra sidan Bron, för även om man vet att den katten har det bra på andra sidan och att man skall ses igen, blir det ohyggligt tomt för dem som blir kvar här. Jam tror att för de som är på andra sidan går tiden mycket fortare än på den här... så medan vi väntar och längtar i åratal, kanske det känns som en vecka eller två där borta. Eller vad tror ni?

2 kommentarer:

 1. Min kattentar bara försvann uti rymden :(
  Skrev att jag inte var inne på catbook igår och alltså precis fick reda på här i ert blogginlägg att Pelle gått bort :(

  Tassklappar och nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det tråkigt när en vän lämnar oss! Det är lite märkligt hur många vänner vi har genom kattbloggarna och som det känns som att man verkligen känner fast man aldrig har träffat kattsonligen. Ibland är internet fankattiskt när det gäller att knyta vänskapsband.
  Jag hoppas att Pelles familj känner hur många det är som tänker på dem i deras sorg.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera