Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 6 november 2010

Conny

Sippo fundilerar på å flytta hemifrån ett ta, å ja föreslår att han flyttar hit te mej så ja kan få bli ordenklit utbildad i sekerhetsfrågor. Här e nämlien TRÅKIT! Så ja behövar verklien nåt vettit å göra för å inte bli alldles förslöad. Matte e inte alls road av å gå me mej runt i huse å nosologa, och vet ni - igår kväll ringade hon till å me te gammelmatte å ba henne "va Conny-vakt" en stunn för hon tyckade att ja va i vägen! *upprörd* Fast åkej, gammelmatte e väldans gosi å ja får krypa in i hennes klänning å leka pungkatt... där e're varmt å skönt, så ja gillar å va i hennes kläder å bara sticka ut huve ovantill. Matte säjer att ja e "kinky" som gillar å va i damkläder å så för att ja gillar när matte suger på mitt högra öra... har ni annra nåra "kinky" vanor? Å va betydar "kinky"?!?


Gammelmatte å ja!

10 kommentarer:

 1. Jamarns vilken fin bild på er. Tänk om ja' skulle bo hos dig en tid. Så mycket bus vi skulle kunna hitta på. Byta ut socker mot salt och kaffe mot kattmynta. *drömmer*

  Husse skrattar bara åt att du är kinky. Jag tycker han e mörtig, det är allvarliga saker det här. Har du kanske en identitetskris? *buffar*

  SvaraRadera
 2. Å, så kinky betydar identitetskris? Nä, ja e Conny, de vet ja... så de kan inte va de som e felet. Kul tips du kommade me där, förexten! När kommer'ru hit?

  Tass från Conny, sekerhetskatt förklädd te tvåbeningstant.

  SvaraRadera
 3. Så gosig du har det hos gammelmatte! Å vad er matte menar ned kinky har vi ingen aaaning om, matte å husse mara ler.
  Men vi tror att det menas ovanliga ovanor. Som att vi gillar när matte eller husse blåser oss på magen eller i tassarna, när vi ligger på rygg.
  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt du har det med gammelmatte! Vilken fin bild.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. En så gosig bild!

  Kinky, ja... Slaven säger att jag är en "bondagekatt" för att jag verkligen gillar att vara underst, helst ska man välta ner mig på sängen och hålla om mig ganska hårt, gärna lite fastklämd under en människa, då spinner jag så det står härliga till. Det är så tryggt och bra i en sån där människogrotta!

  Exempel finns beskrivna här:
  http://my.opera.com/Kattslaven_Koko/blog/show.dml/1676109

  och

  http://my.opera.com/Kattslaven_Koko/blog/2009/11/27/sisko-assisterar

  SvaraRadera
 6. Undrar om det är kinky att gilla rödbetor? Matte undrar i alla fall om jag är en förklädd tvåbening när jag jubeljamar och kastar mig över dem...

  SvaraRadera
 7. I så fall kan vi skaka tass me varann, Frasse - ja älskar gurka! Å matte säjer att hennes första katt Bamse var toki i krossade tomater...

  Tass från Conny, sekerhetskatt.

  SvaraRadera
 8. Åh vilken gosig puss&krambild! Vi vill också vara meeed! Vi ska genast gå och våldsgosa matte lite!

  SvaraRadera
 9. Även om Sippo ibland hotar med att flytta hemifrån, så litar jag inte riktigt på honom när han säger så. Mitt grundtips är att han stannar hemma för att han trivs alldeles för bra där för att flytta! Precis som du inte skule vilja flytta från matte eller gammelmatte. Fast det är klart, ibland kan man ju bli lite missnöjd med hur de agerar, så lite hot är väl inte fel.

  SvaraRadera
 10. Vi har total koll på våran husseslav. När vi allihopa ligger i sängen lite utspridda så vill husse inte flytta oss. Han ligger då på diagonalen med fötterna på en pall. Längre kan man väl inte komma med dressyr av en tvåbening "flinar". Annars så är det förfärligt med alla hantverkare som nu besöker vår ersättningslägenhet. Vi trodde att vi skulle få lite stillhet här men icke. Rörmokaren är värst en sur typ. Betonghålborraren en mysig liten gubbe han har katt. Snickaren varken hör eller säger något han har lurar på öronen.
  Det verkar bra i klostret men hur är det med postulanternas andliga sida ?
  Tass till er alla

  SvaraRadera