Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 22 november 2010

Imma

Nya vänner har dykt upp i länklistan: det är kung Charlie, drottning Sonja och prinsessan Lucia boende i Kattpalatset, som vi hittat vägen till via Sippos blogg. Välkomna i kompiskretsen! jamar vi klosterkatter och vinkar med tassarna.

Bland övrigt finns nu också en annan länk, som vi hittat via Stationskatterna - den är fullproppad med goda... jag menar förstås *hrm, host, harkel* SÖTA... möss! Varning för abstinens...

Så kan jag berätta att orsaken till bristen på blogginlägg de senaste dagarna är att matte inte slagit på datorn en enda gång på hela helgen, eftersom hon har haft besök av sin allra bästaste kompis Mia, som bor i Skåne och därför inte kan komma hit så ofta. Hon är en trevlig prick... kanske inte så jättevan vid katter, men en läraktig gosar-elev och mycket varmknäad att sitta hos - så hon får gärna hälsa på fler gånger!

4 kommentarer:

 1. Vad trevligt med besök. Och om hon inte är så kattvan ännu, men läraktig gosar-elev, kanske hon skulle ta hand om en eller ett par katter själv??

  SvaraRadera
 2. Åh alltid kul med nya knän att sova i. Simba tipsar om att satta sig brevid sitt gosoffe... äh jag menade gosobjektet och sätta på spinnmotorn på högsta nivån. Gosobjektet faller som en fura varje gång!

  SvaraRadera
 3. Kattson, det är precis vad jag planerar att försöka få henne till... fast matte säger att det kan bli svårt, för hon är tydligen egentligen en "hundmänniska" (hur någon nu kan vara det?!?).

  Nea, metoden är förstklassig - bara att gratulera Simba till visad intelligens redan i så unga år! Jag spinner väldigt lågmält, men placerar mig gärna i närheten och så säger matte att "oj, se där - Imma som är så reserverad! Känn dig hedrad!"... det brukar fungera alldeles utmärkt, det också *fnissar*. Conny, däremot, slänger sig upp i famen på gästen, trycker nosen mot deras ansikten och säger "Jag elskar å pussas - gör du de oxå?".

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 4. Åh, så härligt att ha besök, speciellt som gästen visar talang i gosargenren. Hoppas både din och Connys strategi gav ordentlig utdelning! Det var verkligen smart uttänkt. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera