Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 27 november 2010

Conny

GRATTIS PÅ KATTENS DA IDA ALLA VÄNNISAR!

Ida har vi haft såååå mycke å jöra så de kan ni inte ana! För de e fössta advent i måron så matte har flängit omkring i fönnstrena å satt upp ljusstakar å schärnor i papper å allt mujligt. Hon te å me öppna ytterdörrn å hängade en fåni krans på den på utsidan... fy, så kallt å läskit de va där ute! Ja springade jenast in i vardagsrumme å värmade tassarna på elemente. De e inte klok va en sekerhetskatt måste stå ut me för å jöra sitt jobb så här års! Gammelmatte å matte togde in ve oxå, å den måste ja förståss nosologera noga innan dom fickde tillstånd å bränna upp den i pannrumme. Puh! Där var'e oxå kallt medan dom hiva in ve'n genom dörrn... ja e seker på att ja blir JUPFRYSEN om de ska fortsätta på de hära vise! De måste va kattiljoner minusar ute nu...

4 kommentarer:

 1. Det där med advent verkar lite arbetsamt för tvåbeningarna men lite mysigt också. Bra att du kollade veden! Kylan är liiiite mycket nu tycker vi också, lika bra att stanna inne under en filt och mysa med matte eller husse. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det är inte lite du får jobba där hemma. Fullt upp med att kolla ved och julprydnader. Men om det ska springas i dörren så där så du blir kall, då får du nog skaffa stövlar.

  SvaraRadera
 3. Så mycket du hade att tassa i. Våra två benta flänger inte runt så mycket inför julen, som många andra gör.
  De = husse har pyntat huset och några träd på utsidan med ljusslingor. Inne blir det inte så mycket för matte orkar inte och vi har dåligt med plats, men våra fina snögubbar kom upp i fönstren mot verandan!
  Ha en fin 1 advent! Nosgos

  SvaraRadera
 4. Nej, nu får du allt vara lite rädd om dig, Conny. Jupfrysen låter jätteläskigt, ju! Vi hoppas att dina arbetsuppgifter som säkerhetskatt kan utföras utan alla minusar i närheten. Men det är klart, man måste ju kolla vad som händer i fönster med allt nytt som sätts upp. Kurr och burr.

  SvaraRadera