Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 2 april 2011

Imma

Hela natten och morgonen har jag haft mycket att göra *pustar ut*. Matte är sämre, både i högerarmen och i nacken, och när de starka medicinerna inte hjälper kan hon varken ligga eller sitta utan måste vanka omkring i rummen tills akutmedicinen tar. Gammelmatte steg upp jättetidigt i morse för att hjälpa mig att lugna matte, tills den där tabletten tog... det var väl rart? Och sedan sa matte åt gammelmatte att lägga sig igen, men jag stannade uppe och höll matte sällskap tills jag var säker på att hon mådde bra... då rullade jag ihop mig på elfilten, som ligger på stolen alldeles intill datorstolen. Och matte satte sig att spela ett datorspel som var så spinnande att hon inte märkte att hon hade ont. Det är inte alltid de där spelen är dumma! Det här handlade om en pojke som lurade en drake, tror jag... och så fick han prinsessan och halva kungariket, men draken blev arg och kidnappade prinsessan... och så måste pojken jaga efter för att rädda henne... ja, något i den stilen.

Nu ser jag till att vila ordentligt, för jag misstänker att det här lugnet inte varar. Att ha ont klarar matte bra, hon är tuffare än hon tror, men nerverna håller inte alltid när hon inte kan sova - och det kan man ju inte om man inte kan ligga ner! Så jag har jour idag, som ni förstår, och så lär det vara hela helgen.

Nå, vi skall inte glömma bort viktigheterna: idag fyller blogghjälpen år! Ja, Kattson, ni vet. Som hjälpt och hjälper så många katter att få egna hem, och som såg till att Jenny och Majsan fick flytta hit. Hon är väl värd att fira, tycker vi!

8 kommentarer:

 1. Så duktig du är Imma som hjälper matte. Spela spel på datorn gör vår matte också, då lyssnar hon på bok samtidigt. Ibland vet vi inte vad hon strattar åt, boken eller spelet.

  Hoppas att matte mår bättre av din spinnhealing och kurrterapi.
  Grattis till Kattson och Co!

  =^.^=

  Nosbuffar och en tröstekram till matte

  SvaraRadera
 2. Skönt att veta att du finns med och har koll på läget. Det är verkligen inget kul att gå runt och ha ont, kan man dessutom inte sova så känns det mycket värre!
  Det där spelet lät spännande, lite snällare än det husse brukar spela. *ryser*

  SvaraRadera
 3. Bra att du hjälper matte! Att ha ont och inte kunna sova är verkligen inge roligt. *hänger med huvudet*
  Stort grattis till Kattson! Hon är verkligen värd att firas, hon hjälpte ju även mig att få en egen matte. *kurr*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Stackars matte. Kanske skulle hon, precis som blogghjälpen, börja med sjukgymnastik för att bättra på musklerna i nacke och axlar? Hon tycker inte det är ett dugg kul, men vad ska man göra? Hon tackar för gratulationerna också.

  SvaraRadera
 5. Skickar spinnhealing och kurrterapi x2 härifrån.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Hemskt att ha så ont, att man varken kan ligga, sitta eller sova. Har matte någon tid hos sin människovettis snart? Ett stort grattis jamar vi åt blogghjälpen på hennes födelsedag! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Så duktig du är Imma på att ta hand om matte.
  Hoppas hon blir bra snart framöver, så dom kan komma och hälsa på oss längre fram, när båda är bra igen. Kanske när det blir varmare igen, vore trevligt, mjau

  Tassetasskramar till er alla

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 8. Stackars matte. Tur att hon har dig, Imma, som är så kunnig i spinnhealing. Hoppas det blir bättre snart.

  Och grattis till Kattson, förstås!

  SvaraRadera