Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 29 april 2011

Jenny

Idag har vädret varit lite hit och dit, men Majsan och jag fick ändå komma ut i sele och löplina för att sola, äta gräs och sträcka på tassarna en stund. Under tiden höll matte på med något märkligt... hon drog omkring på en stor balja med ett hjul i ena änden och två långa pinnar i den andra, och så la hon saker i baljan och körde iväg dem upp till garaget. Majsan och jag låg en bra bit därifrån, för vi tyckte att den där konstiga saken var lite läskig, och vi pratade förstås om vad det var matte sysslade med. Till slut kom vi på det - hon städade! Här och var stannade hon och plockade upp saker från marken och la i baljan, och uppe vid garaget jamar Majsan att tvåbeningarna har en plats där de lägger skräp som de sedan kör bort någonstans, för det har hon sett. Vart skräpet tar vägen vet jag inte... kanske något att undersöka lite närmare? *fundilerar* Jag menar, jag är ju faktiskt bolisassistent och har lovat bolischefen Butte att hålla ordning här i trakten.


Hmmm... vad är det matte håller på med?Vem bryr sig? *gäspar*

5 kommentarer:

 1. Matte kände sig säkert väldigt trygg när hon var så väl övervakad av er två. Syns att ni gör ett gott arbete. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. *ehrm*... jag måste erkänna att jag i princip bara tittade på matte när hon kom för nära med den där baljan på hjul. Men Jenny var duktig, det instämmer jag i!

  Tass från Majsan.

  SvaraRadera
 3. *Fniss, Fniss, Fniss, våran matte håller oxå på med ngt ute på uteplatsen, men vad det är vet vi inte, Hon häller jord i ngt som är runt och avlång, ser ut som blommor?
  kanske till oss? *Funderar*
  Men det är det nog inte.
  Planterar kallar matte det för.

  Tasskram
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder! De gör så mycket konstiga saker våra tvåbeningar. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vår matte har problem, hon skulle tassa över pengar till Snuffefonden men får det inte att fungera :-(. Hur gör man undrar hon. Blir för mycket siffror eller fel med streck.Nosbuff

  SvaraRadera