Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 27 augusti 2013

Imma

Mjau, som många av er redan känner till tack vare Wikkis rara rapportering igår, har vår gammelmatte fått en stroke. Det betyder, vad jag har förstått av mattes förklaring, att en bit blod har klumpat ihop sig och fastnat på ett ställe i gammelmattes huvud så att hon har fått svårt att prata. Nu ligger hon på sjuka huset igen, och ingen vet när hon får komma hem... och matte är borta hela dagarna, för hon vill ju vara hos gammelmatte så mycket hon kan.

Själva tar vi hand om huset och varandra, och så fortsätter vi med vår auktion, förstås! Och medan ni fortsätter att bjuda på sakerna - även handduken, hälsar gammelmatte! (Fast ni får stå ut med att den inte är 100% fläckfri, även om den givetvis är rentvättad) - så skall Linnsen och jag slåss lite så där kattligt vänskapligt om vart slantarna skall gå... *fnissar* HON tycker att vi skall behålla pengarna nu när gammelmatte är på sjuka huset igen, medan VI tycker att hon skall ha dem ifall de behöver mer mat och sand framöver... nåjam, det löser sig.

3 kommentarer:

  1. Ojdå :-( Så jobbigt. Min mamma fick en stroke för flera år sedan, men hon blev nästan helt återställd, från att ha varit förlamad i hela ena sidan. Så vi ska tro att det här också går bra. Ta hand om varandra där!

    SvaraRadera
  2. CATFIGHT!!!!!! :D

    Vi tänker mycket på gammelmatte och hoppas att hon håller humöret uppe och du också Kicki, annars orkar du inte peppa Gitte! ♥♥

    Nosbuffar

    SvaraRadera