Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 17 augusti 2013

Matte

Linnsen skickade mig just en länk med orden "Assar är med på film!" - och det är han! HÄR hittar ni reportaget, som handlar om alla katter som försvunnit i Otterbäcken nu i sommar. (Ni kan behöva scrolla ner lite för att hitta filmrutan).

De senaste dagarna har just detta uppmärksammans lite varstans i media - att över 20 katter försvunnit från lilla Otterbäcken på bara två månader, och att ingen enda av dem har setts till sedan dess. Det är alldeles för många katter på en alldeles för liten plats under alldeles för kort tid för att vara möjligt att förklara med trafik, vilda djur eller andra "naturliga" orsaker... och ni kan tro att det GJORDE ONT att se vår fine Assar i det här sammanhanget, även om vi ju måste se sanningen i vitögat. Lille pälskade gubben... du fattas oss så gräsansfullt!

Skrivet senare: Blogghjälpen visar oss på att även Göteborgs-Posten har tagit upp mysteriet med de försvunna katterna i Otterbäcken.

5 kommentarer:

 1. Vi kan bara fortsätta hoppas att Assar dyker upp där han hör hemma, och naturligtvis alla andra katter som är saknade.

  SvaraRadera
 2. Vi hoppas vi också med tanke på hur skygg Assar är så kanske han har klarat sig. Hopppas, hoppas, hoppas att han kommer hem snart.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Men, VOFF då!!!
  Någon illasinnad kattnappare?
  *Grrrrr*
  *Morrrrrr*
  (Mycket sällsynta Trasslaljud...)
  Trassla vill att alla kissekatter ska hitta hem till sina hussar och mattar!
  *vift vift vift*

  SvaraRadera
 4. Håller tassarna för att alla katterna ska komma hem , även om jag ju inser att 20 katter som försvinner på 2 månader inte går att förklara på något logiskt vis :(

  SvaraRadera