Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 7 augusti 2013

Jenny

Det är inte utan att man är lite rund under tassarna idag efter den jamarskojiga festen hos Freddy och alla katterna på Södertälje katthem... men det var det värt, för jam fick tillfälle att träffa många gamla kompisar från min egen tid som bloggkatt där. Majsan satt också och jamade gamla tider med kompisar från förr - fast vi dansade en hel del också, inte minst med Freddy som behövde få något annat att tänka på än nervositeten inför flytten. Han var en riktigt stilig kille... *myser*

Abbemissan mår lite bättre idag och har ätit torrfoder, druckit vatten och gått på lådan, hälsar hon. Medicinen som matte sprutar in i hennes mun två gånger om dagen smakar inget vidare, men hon tar den tappert och hoppas att snart vara pigg igen. "Det känns skönt att orka tvätta sig själv ordentligt" jamade hon när jag frågade om hon känner någon skillnad sedan hon började med den här senaste medicinen.

Så till dagens stora nyhet: tydligen skall hunden bli kvar här i höst också! Har inte riktigt klurat ut detaljerna än, så jag får återjama i saken vid ett senare tillfälle... nåjam, hon är ofarlig och lätt att tämja, så vi har inga större bekymmer med henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar