Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 11 januari 2011

Conny

Åååå, va de e TRÅKIT när matte liggar sjuk! *stönar* De finns lixom INGET å jöra, för vi måste va tysta å inte klättra på matte å inte gosa för häftit för hon har så ont i huvet å jämrar sej å har sej... å inte e're öppet te källarn heller, för matte säjer att hon inte årkar jälpa mej me å jaga mösslingar när hon har ont i huvet så ja får inte ta upp dom i huse då. Å då e're ju inge rolit, för ja vill ju visa matte när ja tagi en mössla! Ja önskar att gammelmatte va här när matte e sjuk, men de går visst inte för gammelmatte måste ta hann om luddrumporna å så kan hon inte gå så bra i trapperna ännu, jamar Imma som vet allt som e värt å veta. Så nu håppas ja att matte hållar sej frisk!

Fast en spinnande sak kan ja berätta nu när'e inte e en hemlis längre... vi va på väg å få hit fler hårbollar som akutkatter för de var nåra dummingar som heter länsstyrelsen eller va de va som fickde för sej att en tvåbening hade för många missar å dom skjutade flera stycken katter för de va skygga eller hade kräkits... hur kan ma va så OKUNNI?!? ALLA missar kräks iblann å de e faktist inte allti en katt VILL hälsa på en främling som dessutom LUKTAR ELAKT för dom har lixom bestämmat sej redan från början för å va taskia mot katterna... ja elskar tvåbeningar, men om en sån luktar elakt skulle ja oxå hålla mej unnan! Så nu var'e fara värt att den där styggingen ville skjuta alla missarna å då måste man rädda dom... fast de gickde bra, så katthemme hitta akuthem åt alla missarna utan att vi behövade ställa upp. Matte morrar å säjer att om hon bara va frisk skulle hon slåss som en tiger mot den dära länsstyrelsen för de e MYNDIGHETSMISSBRUK att inte ta reda på FAKTA utan bara skjuta vilt omkring sej för att dom inte begripar bättre. Å nu har hon sagt åt dom som rädda katterna att dom skall ANMÄLA länsstyrelsen te nån som heter JO... konstit namn, men de e visst nån som har som jobb å se till att alla myndigheter sköter sej.

PS. Om ni vill veta mer om de hära me katterna så tassar Wikki om de i sin blogg. DS.

4 kommentarer:

 1. Conny, du får ta väl tass om din snälla matte nu, så hon snabbt blir av med huvudvärken. Så skönt att det löste sig med de stackars katterna, som annars hade kunnat få ett tillfälligt hem hos er. Vilken tur att matte och gammelmatte finns.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att matte är sjuk... Vi hoppas att hon snart blir bra, så väl som ni tar tass om henne.
  Musebusar man tar MÅSTE ju visas för matte så hon VET hur duktig du är.

  SvaraRadera
 3. Vi skickar spinnhealing till matte. Hoppas att hon blir frisk fort. Ni har nog några av världens bästa mattar tror vi, skönt att det löste sig med kissarna. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Åh vet hur det är. Tur att matte mår bättre nu. Även om det är trist Conny så gör ni en viktig insats för matte. Mjuka tassar och spinnterapi är en god hjälp mot migrän.

  Hoppas du kan fånga mösslor nu istället. Nosgos!

  SvaraRadera