Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 2 januari 2011

Conny

Ida fickde vi fint besök, minsann - gammelmatte komde! SOM ja har längtat efter henne som ja har längtat efter...!Tyvärr fickde ja inte gosa me henne ifre för de va nån som aspelut skulle prata me'na i telefån... fast ja jorde mitt bästa för å se te att gammelmatte inte glömmade bort mej. För de va ju faktist för min skull hon kom komde! De var'e väl, matte? *orolig*Åsså skulle förståss matte störa oss me blixtmaschinen hela tin när gammelmatte å ja pussades... begripar inte vafför ja inte kunde få va ifre me gammelmatte utan å bli blixtrad på. Imma jamar att de e för ja e en kändiss å såna får aldri va ifre för kattarazzis... hm...

Men ni förstår väl va de stora e me att gammelmatte komde hit? Jo, att hon kan GÅ IJEN! Så nu ska ja ner i källarn å fånga en festmössla te henne - tjenix!

7 kommentarer:

 1. Härligt! Förstår att du har längtat! Lycka till med mösslan. Även om det är jobbigt med blixmojängen är det kul att se bilderna. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt goda nyheter! Säkert blir gammelmatte jätteglad för mösslan. Passa dig bara så att inte kattarazzis smyger runt och förstör jakten i källaren. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Mjausingen så skönt att gammelmatte är hemma igen. Klart det var för din skull hon kom hem. Jag förstår att det kan vara jobbigt med blixtmaskinen, men det är ett pris vi kändiskatter får betala.

  SvaraRadera
 4. så bra att gammelmatte kan gå igen! Va kul det är att få se bilder på er även om det är jobbigt med blixtrandet hela tiden *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Naturligtvis var det för Connys skull jag tog mig över altanen till Kickis lägenhet, nja lite för Immas också så klart.

  Ett förtydligande bara. Jag har varit hemma sedan den 22 dec., men jag har legat i min säng på min sida av huset hela tiden och Conny har inte riktigt förstått att jag fanns där på andra sidan väggen, men det var först idag som jag fick hälsa på honom. Han kan ju inte komma hit till mig och mina kissar för de ger sig på honom allesammans och säg den kisse som kan klara 5 stycken husisar på en gång, så Conny får stanna på sin sida av huset för att inte bli överfallen.

  Nosbuffar till alla

  SvaraRadera
 6. Härliga nyheter att gammelmatte kan gå igen *svansdansar*, det kan inte vår matte, jo lite, några steg med hjälp av en läbbig trämojäng som heter bock... Då gäller att hålla sig ur vägen.
  Klart att hon kom för att hälsa på dig och Imma!

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Det var roliga nyheter att börja året med, både att gammelmatte kan gå igen och att hon kom och gosade med dig. Jättefina bilder på er också.

  SvaraRadera