Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 11 januari 2011

ImmaTitta, matte och gammelmatte har fått en fin award av Skat-Ann! Och gissa om de blev rörda och glada över den!

Nu är det meningen att de skall lämna awarden vidare till fem andra bloggar som betytt mycket för dem i form av stöd och vänlighet, så vi får väl göra ett undantag här och låta också icke-kattbloggar vara med för en gångs skull... hoppas att ni kan överse med det?

Först och främst i raden bara måste Mia hamna, säger de. Mia är mattes bästaste väninna och en verklig VÄN som alltid finns där i både ljus och mörker!

Näst i raden blir - lika självklart - Torbjörn, som visserligen inte bloggar men som har ett hjärta av guld och hållit både matte och gammelmatte över ytan i de svåraste stunderna samt fyller deras liv med ljus och glädje. Torbjörn är ett av mattes kullsyskon och alltså gammelmattes son...

Tredje namn i listan blir Wikkis Stora matte och Lilla matte. De betyder så mycket för matte och gammelmatte och de värderar deras vänskap oerhört högt.

Fjärde award-vinnare är Gunilla, också kallad Katten, som är ett stort föredöme när det gäller personligt engagemang för utsatta katter. Trots att hon har det svårt, tappar hon aldrig sugen utan fortsätter att kämpa - det är storartat, tycker matte och gammelmatte.

Sist (fast det är svårt att sluta här, säger matte) väljer de att belöna Kattson - eller Blogghjälpen, som de bloggande katterna i Södertälje katthem kallar henne. Också hon är ett stort föredöme och dessutom en god vän, som matte och gammelmatte är glada att ha fått lära känna.

Matte säger att både hon och gammelmatte skulle vilja nämna många, många fler - både inom och utanför kattvärlden - men de personerna har inga hemsidor och går därför inte att länka till...

7 kommentarer:

 1. Grattis till en jättefin award.

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden!

  SvaraRadera
 3. Grattis, ni är värda varenda pris som finns för era insatser, både för djur och människor. Tänk att blogghjälpen fick vara med på er lista också. Hon kanske inte är alldeles värdelös ändå *funderar*. Nikita

  SvaraRadera
 4. Grattis! Den är ni väl värda. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Grattis till awarden.
  Det är ni verkligen värda.
  Tass/
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 6. Tass tass igen
  Nu har vi länkat och *lånat* awarden för att länka till dom kattbloggar vi tycker är trevliga, mjau.

  Tassetass på er

  Mimmi Chicko Tarzan Sessan

  SvaraRadera
 7. Grattis! Ni var verkligen värda detta. Kurr och burr.

  SvaraRadera