Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 4 januari 2011

Jamlunda-Kuriren avslöjar!

Tack vare stor skicklighet under svårast möjliga förhållande och, i några fall, mutande (*host, harkel*) av tvåbeningar i närområdet, har våra fantasstiska kattarazzi-fotografer lyckats krypa inpå och avslöja hur det verkligen går till innanför klosterväggarna i Otterbäcken. Den serie bilder från dramat i postulant-gruppen som nu publiceras är absolut genuina! Och vi ber er ursäkta den ibland dåliga kvaliteten... vissa av bilderna har måsts tas på håll och är därför suddigare än andra. Men, som sagt, alltsammans är äkta!


*viskar* Här ser vi alltså kärleksparet Majsan och Assar, båda postulanter, i en intim situation...*fortsätter att viska* De är totalt omedvetna om att deras kärleksakt är bevittnad...Men vad nu?!? Plötsligt har postulanten Sixten, Assars egen bror, dykt upp och trängt sig ner mellan de unga tu! Vad skall nu hända?!? Är bröderna rivaler om den sköna?!?Ja, det ser inte bättre ut! Plötsligt har Assar skuffats undan och damen ifråga gosar fullt öppet med Sixten... vi måste krypa närmare och se vad som verkligen försiggår i detta olidligt spännande drama!Till vår omåttliga förvåning verkar det som om det var damen som drog kortaste strået - när vi kommer närmare, är plötsligt bara bröderna kvar i stolen och verkar hur sams som helst. Vart tog Majsan vägen - och varför?!? Vi spanar storögda vidare för att finna ett svar på dessa stora och viktiga frågor...*kliar huvudet med en klo* Hmmmm... detta är obegripligt! Plötsligt är Sixten försvunnen, och Majsan har kommit tillbaka - och Assar verkar bete sig som om ingenting har hänt?!?

Längre än så hann vi tyvärr inte förrän bolisassistenten Jenny upptäckte oss och körde ut oss i kylan. Men Jamlunda-Kuriren ger inte upp utan fortsätter givetvis att spana för att utreda hur det egentligen ligger till med detta märkliga triangeldrama. För stunden verkar vi dock inte komma länge, så vi får be att återkomma vid ett senare tillfälle. Klart slut från Otterbäcken.

5 kommentarer:

 1. Tur att ni fått förstärkning på kamerafronten, för detta drama måste följa noga! Hur ska det gå? Vem älskar vem egentligen? Eller älskar alla varandra?

  SvaraRadera
 2. Oj vilka spännande nyheter. Vi ser verkligen fram emot en fortsättning på detta drama.

  SvaraRadera
 3. Vilka nyheter och med bilder! Vi vill se och läsa mera! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Inte visste vi att Jamlunda-Kurriren har Kattarazzi fotografer *fundersam*
  MEN det är härligt att se kärleksparet, att Majsan försvann ett tag är väl inte konstigt, hon var säkert och "pudrade nosen" lite *fniss*
  Inget är gulligare än när katter tar tass om varandra och ser till att svåråtkomliga ställen blir tvättade också!
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Ojojoj. Är nästan upplagt för ett svartsjukedrama. Skall bli spännande att få läsa mer skvaller i nästa nummer. :)

  Nosgos

  SvaraRadera