Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 22 januari 2011

Conny

Nästa helg e're kattutställning i Örebro, å då ska förståss ja va me! Matte säjer att ja inte ska de, för utställningar e för stressia för såna som ja som har ett stort hjärta, men ja har bestämmat mej för å va me i alla fall så'rom annra får se hur en rikti rexkille ska se ut. Faktist så har ja vari me på en utställning förut oxå, å då sa domarn att ja va EXCELLENT - de betydar FANKATTISK (... tror ja i alla fall... ska titta i ordboken sen för sekerhets skull)... jodå, ja har papper på att ja e excellent, så de så! Å inte blir'e för stressit när gammelmatte å matte e me mej? Dom får helt enkelt säja te dom annra att inte bråka å föra oväsen å sånt medan ja e där. Kommer ni oxå te Örebro nästa helg? Gammelmatte å matte kommer förståss oxå.

Så vill matte att ja ska jama om en annan sak. Hon å gammelmatte ska nämlien börja samla pengar te Snuffe-fonden, å därför ska dom bygga tittskåp som Wikki sen ska ackschonera ut i sin blogg... men för å jöra såna där tittskåp behövar man små saker som får plats i tittskåpen - möbler å grejer å sånt. Å nu unnrar dom om ni som läsar i våran blogg har såna saker hemma som ni kan tänka er å schänka te oss så vi kan samla pengar te Snuffe-fonden? Om ni har riktit små saker som ryms i ett tittskåp å inte behövar dom schälv, så kan ni väl mejla matte å berätta de? Hennes mejladress e: srcarina@telia.com . Å så kan ni välan jama me era kompissar om dom har små saker som dom kan schänka te oss?

Nä, nu måste ja ner i källarn å se om de har kommi nåra mösslingar! De e ont om dom just nu, så de gällar att ha ögona vidöppna...

7 kommentarer:

 1. Kan inte matte ta med en flatcat som Wikki? Då är du med fast det är lugnt för dig ändå. Vi vet ju att du är excellent,synd att vi har så långt till Örebro. Det vore så kul att träffa er.Ska skicka matte på spaning för det är klart att vi vill vara med och fixa till Snuffefonden. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj, har du varit med i en utställning?! *imponerad* Ett tittskåp för Snuffe-fonden låter ju heltufft. Tyvärr äger vi inga små saker som skulle kunna passa.

  SvaraRadera
 3. EXELENT é fint som bara den! Grattis! Då fick du väl en fin rosifett att ta med hem...
  Matte å husse tävlade mycket för lääänge sen med en brittkille de hade, han fick jätte många rosifetter, han blev nåt så fint som Internationell Champion och Europa Premier medan han tävlade. Han var jättefin, Pricken, eller Björnligans Rudolf, som han hette i stamtavlan. Han vardrar bortom regnbågsbron sedan länge och leker med de andra djuren på ängen där.
  Lycka till i Örebro!
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Mja, jo matte har tänkt sig komma till kattutställningen säger hon, *FNISS*
  Men hon vet ju inte när, för hon vill ju veta när eran gammelmatte och matte kommer dit, så ni kan ses säger hon.
  Han har mailat eran gammelmatte om det, mjau.
  Denna lördag var matte och husse på bio, vad det nu är för ngt, B I O
  det är en massa bokstäver, *FNISS*
  Matte sa att det var ngn film i 3D
  som hette Narnia.
  Finns här att läsa om den filmen:
  http://www.narnia.se/

  Tassetass

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 5. Hej på er, Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan! Ja fråga matte vikken da som hon å gammelmatte tänkade åka till Örebro å dom sa att dom nu ikväll har föreslagit lördagseftermiddagen som mest lämpligt. Va tror eran matte om de?

  Tass från Conny, som fortfarande inte hittat nån mössla... *besviken*

  SvaraRadera
 6. Smulan å Amanda, nä, nån rosifett har ja inte sett te... den måste min förra matte ha lagt tassarna på! *morrhårsdarr* Fast när matte läsade va ni skrivit sa hon att hon ska ordna en rosifett te mej.

  Tass från Conny, excellent rex.

  SvaraRadera
 7. Klart att du är EXCELLENT, Conny. Det behöver du ingen rosifett som talar om, för alla förstår det ändå när de lär känna dig. Men det är klart, det kanske är skoj att hänga upp en sådan på väggen? Tyvärr har inte matte några småsaker i den stilen, men hon lovar att skänka pengar till Snuffefonden istället. Kurr och burr.

  SvaraRadera