Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 13 januari 2011

Conny

De e trevlit att folk begripar att matte å gammelmatte e gosia tvåbeningar som gillar katter... men står de inte nåt på den där åvvården om stort hjärta?!? Å i så fall e're väl JA som har'e största hjärtat i förhållande te min kroppsstorlek! De sa faktist han som titta in i mej i höstas, ni vet, den där veten som hade en maschin som mätte hur stort mitt hjärta va. De finns till å me papper på att mitt hjärta va riktit stort! Så ja förstås inte att inte ja fickde en åvvård, ja me?!? Inte för ja e avensjuk eller så, för den dära åvvården som gammelmatte å matte fickde går inte att äta å då er'e inte mycke rolit me den, tyckar ja... ja bara tänkade på de där om ett stort hjärta, bara.

I övrit har ja mest tagi de lugnt ida för de har snöat å matte har lega på soffan å läsit böcker. Då passar ja allti på å ligga under filten hon har på sej för å inte frysa - de e gosit!

4 kommentarer:

 1. Mysigt att vara under filten hos matte! Du har ju en klockren poäng i det du jamar. Stort hjärta, var det! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Klart Conny att du ska ha en åvård. Matte har väl missförstått lite kanske, men alla blir ju glada när de får uppmuntran. Fast du får ju en åvård i och med att du ligger nära matte. Då värmer ni varandra och det är så det ska vara.

  SvaraRadera
 3. Visst är det bra att folk har förstått vilka bra mattar du/ni har!Visst är det bland det bästa som finns att gosa under filten med matte. nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vill jama ett stort tack för dina fina ord om mig på Sippos blogg. Alla är så snälla och jag är så jamarglad att ha lärt känna er alla.
  Förstår fullkomligt dina känslor inför åvården.
  Tassklappar

  SvaraRadera