Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 31 december 2010

Nyårshälsningar

Gammelmatte och Rafael vill önska er allihopa, två- och fyrbenta, en riktigt trevlig nyårsafton:Jenny har bestämt sig för att ta det riktigt lugnt och bara ha det bra under nyårsnatten. "Som det nya året börjar, blir det" heter det ju (den regeln gäller dock INTE för katthemskatter och hemlösingar) och då gäller det att slappa ordentligt! Med magen full av mat, förstås.Assar vill hälsa till alla på Kristinehamns djurhem att livet har blivit rätt okej, trots allt! Och att det är gott med julskinka...Conny rekommenderar att vintrar tillbringas i omedelbar närhet av ett riktigt varmt element...Och akta er för att bli bitna i nosen! Det är NI som skall bitas, inte mösslingarna!Nä, det vita är inte snöflingor... det är frigolit-flarn från mösslans gömställe i källaren *fniss*.

4 kommentarer:

 1. Vilka mysiga bilder. Vi hoppas ni får ett härligt nyår tillsammans. Kurr!

  SvaraRadera
 2. Mjau vilken fröjdefull bildkavalkad! *skrattkramp*
  Tack för ett underbart år av vänskap och värme! Låt 2011 bli detsamma och ge oss glädje med våra kattvänner! NosPuss & NyårsTassKram Wikki & Nova & familj

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år på er alla! härliga bilder! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder på er alla! Assar ser så nöjd ut, där han sitter uppflugen. God fortsättning på 2011! Kurr och burr.

  SvaraRadera