Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 19 december 2010

Conny

De värstaste me att matte flänger omkring på vägarna e att hon eldar för lite å då frysar ja om örona. Får nog be gammelmatte å sticka en mössa åt mej me vadderade öron på... fast ja vet inte om hon får jöra sånt på schukhuse? Iblann tänker ja att om ja flyttar te gammelmatte på schukhuse så kan ja ligga hos henne i sängen å gosa å va varm å då blir gammelmatte oxå varm. Då sejer matte att dom inte får ha katter på schukhuse... va e de för orättvisa?!? Man får välan inte schilja en katt å hans gammelmatte åt bara för den ena måste va på schukhus?!? De måste ja be våran kattminister Sippo jöra nåt åt!

Ute kommer de bara mer å mer vitt *ryser*. Hur länge ska de hålla på?

6 kommentarer:

 1. Verkar inte finnas något slut på det vita!
  Sedan håller vi med om att Sippo får se till att man får hälsa på gammelmattar!
  Dumma regler!

  SvaraRadera
 2. Det är ju vetenskapligt bevisat att man mår bättre med sina djur än utan dem... Vi borde få vara hos våra människor när de är sjuka *stampar med tassen*

  SvaraRadera
 3. De har så konstiga regler på både sjukhus, äldreboenden och vårdhem. Att tvåbeningar springer omkring där och tar i allt och alla utan att tvätta tassarna, så folk får sjukhussjuka och annat, det gör inget, men vi renliga katter får minsanna inte komma dit och sprida trivsel. Vad är det för ordning? Tänk vad många av oss katthemskatter som skulle kunna få bra både jobb och bostad på såna ställen.

  SvaraRadera
 4. De beror på att pålitikerna e lergiska, säjer matte. Å då tror dom att alla andra oxå e lergiska... fast fårskarna har visat att de e bra me lite smuts just för å inte bli lergisk! Matte säjer att när hon va liten va folk inte alls så mycke lergiska som de e ida å hon tror att de beror på att folk e rädda för smuts ida å då överdrivar dom tvättandet å städandet... å sen blir dom schuka av å va för rena så dom inte tål minstaste bassilusk. Låter rätt ruskit, eller va tycker ni annra?

  Tass från Conny, lagom ren sekerhetskatt.

  SvaraRadera
 5. Vi tycker också att du borde få var med gammelmatte. Vi undrar också hur mycket vitt det egentligen finns. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Det där vita som kommer ner har vi inget förstående för, undrar vad det är för kallt, och måste det hålla på så däringa länge?

  Kan just undra oxå varför vi katter inte får vara med dom vi umgås med här hemma, när dom är på sjukhus?
  Vilken orättvisa det är, mjau
  *SUCK*

  Tasstass
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera