Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 13 december 2010

Imma

Nu begriper jag lite bättre varför man önskar "glad Lucia"...! Nikita är glad, för hon vann Södertälje katthems lussekattstävling. Alice är glad för hon vann Jamlunda-Kurirens lussekattstävling. Och matte är jätteglad för att hon blivit så bra kompis med Rafael. Idag hoppade han upp till henne i soffan, la sig tätt intill och vände upp halsen för att bli kliad... hon sa att hon fick tårar i ögonen av lycka! Och nog måste man jama att han är listig, lillkillen, för när hon lite senare kokade ärtsoppa till middag fick han massor av smakbitar av den kokta fläskläggen som hon skar och la i... *fnissar*

Förresten har det hänt en glad sak till idag: matte fick ett brev som sa att hon har blivit sjukpensionerad! Det betyder mycket för henne, för nu slipper hon bli granskad av den där typen som kallar sig FK varenda år och så vet hon att hon får pengar varje månad fastän hon är alldeles för sjuk för att jobba. Tänk, nu kanske hon rentav kan sova om nätterna? Jag blir så störd av att hon inte kan ligga stilla...

Gammelmatte är också glad idag, för hon har fått en alldeles ny och fin digitalkamera av en hjärtegod vän... så nu kan hon ta alla de där bilderna på postulanterna som hon velat. Tänk, en så glad dag Lucia blev!

9 kommentarer:

 1. Nu kan nu fotografera som bara katten. *blink*

  SvaraRadera
 2. Många fina och roliga nyheter på en gång! Det blev verkligen en glad Lucia. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vi allihopa gläds med er! Må julfrid nu få råda! Och krya på er, alla snuviga katter! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 4. Det var roliga nyheter du berättade idag. Det var skönt att matte slipper oroas mer och jag vill gärna se bilderna som gammelmatte tar med kameran. Det saknas ju inte motiv hemma hos er. Ni är verkligen värda alla goda nyheter som finns. Ni gör ju en fantastisk insats.

  SvaraRadera
 5. Grattis grattis grattis! *tut* Så fina hjulklappar!

  SvaraRadera
 6. Men vad roligt med så många glada nyheter. Vi ser framemot att se några av er gammemattes bilder på er såklart. Tasskram!!

  SvaraRadera
 7. Matte säger att hon förstår precis hur matte måste känna det. Hon fick ju sitt besked i juni efter otroligt mycket ångest, oro och sömnlöshet.

  Skickar stora kramar och nosgos från oss.

  SvaraRadera
 8. Grattis till pensionen. Det är en enorm lättnad! Mycket av oron och ängslan är borta. Matte är också sjukpensionär sen hon fick stroke i mars 2008.
  Kram och nosbuffar till er ALLA ;-)

  SvaraRadera
 9. *Fniss*
  Tackjam för påhälsningen hos oss, mjau
  maju ja, vi hade stoppat våra svansar innanför våra byxor så vi inte skulle trampa på dom, *FNISS*
  Visst är vi duktiga på att dansa?
  Då får man ju motion oxå säger matte, så det får vi göra fler gånger, mjau.

  Ska försöka lära oss att surfa oxå, *FNISS*
  Det kan man oxå göra på den däringa saiten.

  Tassen upp!

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera