Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 2 december 2010

Conny

Eftersom matte inte hade nån fotomanick i natt när ja togde mösslan, bestämmade ja mej för å ta en ny mössla å säja åt henne å hämta blixtmaschinen. Här e resultate:


Matte hade lärit sej läxan - ja fickde behålla mösslan!Mösslan va dö, så ja fickde schälv se te att den rörade sej...Ja komde minsann ihåg va Sippo sa om å dela me sej!


När ja inte ville ha mera mössla (de räckade me huvet - sen va ja mätt), bar matte ner mösslan i källarn å slängade den i elden. Ja va me å såg att de gickde rätt till. Nu e mösslan kremerad, sa matte... hon säjer att de e den kalla vintern ute som jör att mösslorna kommer in. Tänk, att de kan va nåt bra me vintern!

Dags å fånga nästa!

3 kommentarer:

  1. Wow! Vilken jägare du är! Vi är så imponerade, (och lite, lite avundsjuka) Vi vill också ta en mössla! Snällt att du fick behålla den och att du delade med dig! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Om jag hade en hatt skulle jag ta av den och bocka. Du är en riktig säkerhetskatt som inte missar något. Snäll är du också som delar med dig. *svanshonnör*

    SvaraRadera
  3. Vad du är duktig och så snällt av matte att du fick behålla den :-) Det är inte så lätt för kräsmagade mänskor, förstår du.

    SvaraRadera