Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 4 december 2010

Imma

Det här "mösslandet" har nog gjort Conny lite rörig i skallen, tror jag... nu är han bara här uppe när han äter och sover, eller när gammelmatte är på besök (för då skall han förstås vara pungkatt i hennes kläder), annars hänger han där nere och spanar in i källarförrådet i jakt på fler mösslor. Och oj, så mycket fjädring han har fått i benen! Han hoppar, skuttar, klättrar, springer race runt i huset och och gör mig yr i skallen... det har nog gjort honom gott att jaga!

Gammelmatte vill hälsa att Rafael äntligen börjar må bättre. Igår var han riktigt eländig, låg ihopkuren och lät tvåbeningarna hantera honom hur de ville... matte kunde t.o.m. klippa klorna på honom! Fast det tycker jag var lite fegt gjort av henne - jag menar, att passa på när han var så ämlig. Hur som helst ville han varken äta eller dricka igår, men idag har han tydligen ätit och går dessutom omkring i huset lite då och då. Sixten har hela tiden hållit orolig koll på honom och idag var Majsan också lite "sjuksköterska" och pysslade med honom, så han kan inte annat än känna sig omtyckt i alla fall. Och sådant är viktigt när man mår dåligt.

Ni har väl röstat i Nikitas lussekattstävling bland Södertäljekatterna? Annars gör det nu!

Och så efterlyser vi fler katter till Jamlunda-Kurirens lussekattstävling för f.d. katthemskatter och hemlösa katter - skicka bilderna hit och snabba på för i morgon är det dags att samla ihop kandidaterna och på måndag startar omröstningen! Vi saknar t.ex. Tindra... vill du inte vara med, sötnos?

5 kommentarer:

 1. Vi har också röstat i Nikitas Lussekattstävling. Det ska bli så spännande att se hur det går i både hennes och er tävling! Undrar om det är myntade möss som Conny jagar? Han verkar då bli väldans pigg av dem. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Nu har vi röstat, både jag och Simba. Hoppas Rafael kryar på sig riktigt snabbt nu.

  Nosgos!

  SvaraRadera
 3. Kul att Conny verkar ha så roligt. Det kan han gått få ha. Så håller vi tassarna för att Rafael snart blir bra och lycklig igen.

  SvaraRadera
 4. Klart man blir upplivad av sån framgång! Vad skönt att Rafael börjar må lite bättre men med det stödet kan det bara bli bra! Klart vi har röstat i Nikitas tävling och vi väntar med spänning på er. Tror att Sippos och Tindras husse har varit jätteorolig för Sippo och missat att anmäla Tindra för det. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Kul att Conny börjat jaga musebusar, så matte slipper dem i källaren.
  Så bra att Rafael börjar bli bättre, förhoppningsvis blir han snabbt helt frisk igen.
  Vi håller tassarna! Nosgos till er alla!

  SvaraRadera