Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 15 december 2010

Conny


Ja e en snäll kisse, de e ja... nu när gammelmatte e sjuk å ligger i sin säng å har ont, ville ja uppvakta henne me nåt fint... så ja togde en mössla å skicka matte te gammelmatte me den. De va en riktit fin mössla som slogdes för sitt liv, ska ni veta! Matte ble faktist biten av den, men tännerna gick inte jenom skinne (min matte e hårdhudad) så de vart inte farlit. Tyvärr va inte gammelmatte hungri just då, berätta matte när hon komde hem igen... så dom slängade ut mösslan i de vita för att inte husisarna skulle ta den. Matte sa att luddbollarna blev alldeles till sej när hon komde me mösslan! *fnissar* Fast dom fickde bara titta på håll, å matte kunde känna hur mösslans hjärta slogde jättehårt i handen på henne. Nå, huvesaken e att gammelmatte ble gla!

Bra sesång för mösslor, den hära vintern! Nu har ja tagi FEM stycken... de e de kalla vädre, säjer matte. Ida har vi -20 grader ute... *ryser* Så de e tur att man kan jaga inomhus!

5 kommentarer:

 1. Men att du är så jätteduktigt på att fånga mösslingar! DEt var ju synd att gammelmatte inte var hungrig just då, men hon uppskattade ju omtanken i alla fall, och det var ju huvudsaken. Ett par mösslingar till och gammelmatte är frisk som en nötkärna ska du se!

  SvaraRadera
 2. Hm, här har vi inte fångat annat än tygmösslor............usch jag rodnar nästan. Matte skrattar åt mig hon tycker vi ska vara vänner istället, hm..........

  SvaraRadera
 3. Vilken ypperlig jägare du är! Vi tror att mösslan kommer in igen i värmen när det är sååå kallt ute. Nosbuffar!

  SvaraRadera
 4. Vi är så imponerade-5 stycken! Vad bra att gammelmatte uppskattar ditt arbete i alla fall. Vi har hört om flera där det inte uppskattas alls!Nosbuff

  SvaraRadera
 5. 5 stycken är jam-bra!
  Husse är elak och slänger ut våra ibland.
  Hoppas er gammelmatte blir bra snart.

  SvaraRadera