Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 29 december 2010

Conny

Ja läsade i tiningen att tvåbeningarna har jullåv just nu... unnrar om mösslingarna oxå har jullåv? För de finns inte en enda mössla i källarn. Eller har dom tagi slut? De vore lessamt för de e så rolit å jaga... *hänger med huvudet*

Matte berätta en PÄLSRESANDE sak för Imma å mej när hon kommade hem från gammelmattes del av huse igår. Hon hade råka höra hur luddbollarna prata om va de kostar me mat å sand å pellets å leksaker å sånt, å så sa dom att de kanske jick å sälja en av mattarna så att man kunde köpa mera! Får man verklien jöra så?!? Ja vill ha kvar BÅDE matte å gammelmatte å tycker att luddbollarna e OTACKSAMMA som vill sälja en av dom... fast matte sa att luddisarna fnissa väldans när dom prata om de dära, så hon tror att dom bara skojade *ryser*. "Du vet ju att de inte går å smyga på en kisse" sa matte "så de visste förståss att ja sto där å lyssna". Ja tyckte inte de va ett dugg skoj, om ja får jama. Senare prata ja me Imma å hon sa att i vissa kulturer e de vanlit att man skojar me varann inför nyårsafton, så ja skulle inte ta illa ve mej. "De kommer från annra håll än du å ja" jama Imma "så dom kan ha annra vanor än vi har". Då fråga ja matte om de hära å hon sa att Imma hade rätt - de e tydlien så att man på vissa håll tycker att man ska skoja i slutet av ett år för att de nya ska bli glatt... *kliar huvudet* Mysstistiskt! Ja e gla jämt vikken da de än e...

3 kommentarer:

 1. Hoppas att det kommer fler mösslingar till dig! Klart ni ska behålla era mattar! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mösslingarna ligger väl och darrar under en sten nånstans. Klart de inte vågar sig fram när en sådan förnämlig säkerhetskatt som du jobbar.

  Det där med att skoja med varandra kan vara krångligt. Ibland vet man inte som saker som sägs är på skoj eller inte. Det är enklare för oss katter.

  SvaraRadera
 3. Det var säkert inte meningen att göra dig orolig inför nyåret. Både matte och gammelmatte stannar hos er, det är jag säker på. Så du kan fortsätta att vara glad, vilken dag det än är.

  SvaraRadera