Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 12 december 2010

NEWS FLASH!

Då är JAMLUNDA-KURIRENS LUSSEKATTSTÄVLING 2010 avgjord, rösterna omsorgsfullt räknade och en vinnare utsedd. Resultatet hittar ni här:

http://www.skuggan.se/pladdermusen/catshow.htm


Jamlunda-Kuriren tackar de 12 kandidaterna och de 69 röstande i årets tävling och hoppas att ni allihop skall ha riktigt trevligt i morgon på Lucia-dagen då katterna lussar - med vinnaren som Lussekatt och de övriga som tärnor och stjärngossar - med skönsång samt varm grädde och kanderande mösslingar (Conny har fångat in en bra hög, så det skall nog räcka åt alla) i Jamlunda Kattens Hus. Varmt välkomna, allihopa!

5 kommentarer:

 1. Vilket fint Luciatåg det ska bli! *förväntansfulla* Vi gratulerar söta Lussekatten och alla de andra tjusiga missarna till deras plats i lussetåget. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att jag vann! *röd om nosen och klädsamt generad* Jag lovar att göra mtt allra bästa för att leda Luciatåget på ett bra sätt, men det går nog inte att misslyckas med alla de vackra tärnorna och stjärngossarna!
  Jamarns vad gott det låter med kanderade mösslingar! *slick om nosen* Jag får nog bjuda med min kompis Wilma också, för hon fyller 12 år på självaste Luciadagen, så hon är ju på sätt och vis också en lussekatt...
  Stort tack till alla för era röster och massor av nosbuffar till de andra bedårande kandidaterna!

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis till Alice som vannn Jamlundakurirens Lussekattstävling 2010! Du är en bra kandidat för oss katter.

  SvaraRadera
 4. Grattis Alice! Vacker Lussekatt och vackra tärnor och stjärngossar! Vilken fest! Kanderade mösslingar.."slickar oss om nosen" Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Grattis Alice! Du kommer att bli så fin med ljus i pälsen.

  Jag kommer givetvis till Jamlunda och tittar på ert fina luciatåg!

  SvaraRadera