Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 27 december 2010

Jenny

Jag tror att jag har gått upp lite grand i vikt... *tittar ner på magen*. Här har nämligen kalasats på julskinka och korv och räkor och fisk och ost och kycklinghjärta... *räknar på klorna*... och tänk, det står ett konstgjort träd fullhängt med tingeltangel i vardagsrummet, som vi alla i tur och ordning har undersökt riktigt noga. Mycket spinnande!

Mattes kullsyskon var en jättetrevlig tvåbening, men tyvärr hjälpte det inte hur mycket jag flirtade med honom - han sa ändå att han inte kan ha katt, för han är aldrig hemma. Och det är ju sant, förstås, att man inte gärna vill sitta och vänta och vänta och vänta på någon som aldrig kommer. Det är ju precis så det var på katthemmet, innan matte och gammelmatte ringde blogghjälpen! Man satt där i buren och bara väntade på någon som aldrig kom... nej, han har nog rätt ändå, den där långe, att en katt behöver någon som är hemma hos den emellanåt.

Hur som helst har det här julandet varit en riktigt trevlig upplevelse, det tycker vi katter allihop. Ingen av oss har ju varit med om en jul förut - ja, det har väl varit jul, eftersom den är vare sig man firar den eller inte, men vi har inte märkt någon skillnad från andra dagar. Nu vet vi bättre, och i fortsättningen kommer jag alltid att längta efter jul när det börjar bli så dags!

5 kommentarer:

 1. God fortsättning på er! Låter som ni har har haft det bra och gott! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. hmm, det låter hemskt det där med att vänta och vänta och vänta och vänta...
  Vilken tur att ni kom till Klostret...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt ni har haft det i jul! Synd att en så trevlig människa som mattes kullsyskon inte kan ta hand om en kisse, men han har ju alldeles rätt i att man inte kan låta sin misse sitta och vänta på en jämt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Visst är det jobbigt att vänta, det vet du bättre än de flesta. Så, vad åsterstår då för mattes kullsyskon? Jo, att byta jobb förstås.

  SvaraRadera
 5. God fortsättning!

  Visst är det kuligt med julen... massor med gottis att äta och kuliga leksaker att upptäcka i det där trädet för er som har en inne.
  Vi har inget träd med dingel inomhus, våran står ute i det vita med ljusslinga i. Vackert och pippisarna har talgbollar och äpplen att äta istället för kulor och sånt. Mycket bättre tycker dom säkert.
  Nosgos

  SvaraRadera