Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 2 februari 2011

Conny

Igår hörde ja hur matte sa te gammelmatte att en av mina medusiner va på väg å ta slut, å ja ble jättegla - kurra! tänkade ja, de betydar att ja slippar åtminstone en av medusinerna. Men vet ni va matte jorde? Hon schickade ett mejl te veten å skvallra! Ja, de e aspelut sant - hon skvallra att min medusin va slut, å veten årdna så matte kunde hämta ut en ny ask me den dära medusinen på apoteke... ida kommade hon hem å visa upp den för mej, å ja blev så besviken! Imma jama dock att ja ska va gla att matte fickde en ny ask för den e bra för mej. Har ni hört någe så dumt?!? *suckar* Men de e kanske så de e... ja jamar, Imma e en klok missa å hon vet en massa saker som ja inte vet... hon har vari me så länge i live, så ja antar att hon har rätt. Hoppas bara att matte årdna godisar oxå, så dom inte tar slut! Ja får allti godis när ja tagi mina medusiner...

9 kommentarer:

 1. Vi har inte riktigt förstått det, men medicin tvingar de i oss för att vara snälla!
  *skumt*
  Nosbuff till er alla!

  SvaraRadera
 2. hej!
  jag äter fodermeducin säger murre,seniorfoder,för jag hade högt njurvärde..230 ,men får vara max 212...
  /tass

  SvaraRadera
 3. Imma har så rätt så. Medicinen är nog trots allt bra för dig, även om den inte är rolig att ta. Du ska nog se att matte fixar godisar åt dig med.

  SvaraRadera
 4. Vi jamar med Imma, det är nog bäst att du tar din meducin så att du mår bra. Tror säkert att matte alltid ser till att det finns godis hemma! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Om jag känner matte rätt, och det tror jag att jag gör, så ger hon dig medicinen bara för att du behöver den. Och hon har säkert fixat godiset som du ska ha när du tagit medicinen också.

  SvaraRadera
 6. Du ska vara duktig pojke å äta din meducin!
  Ingen skulle vara gladare än din matte om du slapp äta den, säkert!!!
  Gottis efteråt är en liten kompensation för obehaget du har för att ta den viktiga meducinen ;-)

  SvaraRadera
 7. Söta lilla "kotte-pojken" min! Att matte ger dig medicin är för att vi älskar dig så mycket och du skulle dö om du inte åt den och både matte och jag vill ha dig kvar så länge som det bara är möjligt att skaparkatten låter dig leva här på jorden. Du får förlåta både mig och matte för att vi tvingar dig att ta den här medicinen, men det är så illa att utan den så lever du inte. Jag vet att matte har massor av godis så att du behöver inte oroa dig. Du kommer att få godis varje dag när du tagit din medicin.
  Massor av pussar till min söta pung-kisse

  SvaraRadera
 8. Förstår att du inte gillar medikamenten. Gör inte jag heller. Nu är jag iof frisk och behöver inte äta några. Men din matte ger dig det för att hon helt enkelt måste. Hon vill ju ha dig hel och frisk så länge som det går, precis som min matte vill. Fast jag protesterade ganska mycket när var hon ville tvinga i mig en vit sörja i en spruta. Min matte är mycket envis och gissa vem som vann?! Inte jag.
  B

  SvaraRadera
 9. Mjau Conny, klart du ska ta din meducin, så du blir frisk
  annars kan det gå illa förstår du.
  Alla mattar och hussar vill oss väl.
  Du måste vara duktig så får du godis efteråt, mjau
  Tassetass
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera